Home Fødselsdags forberedelser Sjov fødselsdagshilsen til mand

Sjov fødselsdagshilsen til mand

by Alex
Fødselsdag mand

Hvis du gerne vil sende en ordentlig fødselsdagshilsen til en speciel mand, så er du kommet til det rette sted. At have fødselsdag er for os allesammen noget helt specielt og skønt man nok ikke går og glæder sig til den ligeså meget som man gjorde da man var barn så er det stadig noget specielt, og det er en ekstra god dag hvis man modtager nogle søde og sjove hilsner, så man ved at ens nære venner og familiemedlemmer har tænkt på en!

Med andre ord er det altså altid en god ide at sende en sød og sjov fødselsdagshilsen til en person, som man har kær!

Sjove bud på hilsner her

Herunder finder du bud på hvordan du kan skrive din helt egen hilsen. Husk på at man kan gøre den nok så sjov med nogle af de bud du finder herunder, men du kan kun gøre den perfekt hvis du sikrer at den bliver så personlig som mulig. Af den grund kan du med fordel blot vælge at tage brudstykker fra de tekster du finder herunder og dernæst sy din egen sammen. På den måde opnår du med sikkerhed det bedste resultat. 

Kære Morten,
Du ønskes en fremragende 50 års fødselsdag. Skønt du er ved at komme op i årene så skal du altid bare vide, at alderdommen jo nok desværre er den pris man bliver nødt til at betale for modenhed. Nok om det, du ønskes en dejlig dag i hyggeligt lag. Håber du får dine ønsker opfyldt, det har du fortjent!

Kære Gustav,
Så skete det langt om længe, du krydsede grænsen og gik fra 50erne til 60erne. Hvordan føles det? Jeg kan ikke selv snakke med om det endnu, men man må da i sandhed begynde at være blevet gammel når lysene koster mere end selve kagen. Håber du har råd til det! Spøg til side, så håber jeg du får en skøn dag med masser af god og mad og med godt selskab.

Kære Rasmus, 
Tillykke med de 70 år. Ja, jeg ved det kan lyde skræmmende, men det du bare skal huske på er, at det er videnskabeligt bevist af meget kloge forskere at folk med flest fødselsdage faktisk også er dem der lever længst. Det kan du glæde dig selv ved! Du er et alletiders bekendtskab og jeg glæder mig til at bruge mange flere stunder med dig! Endnu engang tillykke med fødselsdagen.

Vil du gerne læse flere søde og sjove fødselsdagshilsner? Hvis du leder videre efter en god fødselsdagshilsen så kig i listen herunder.

 

Fødselsdag for mand

fødselsdag mand sjovHar du brug for flere guides og tips og tricks til hvordan man får holdt den bedste fødselsdag? Så tag et kig rundt her på siden, hvor du kan finde nyttige guides og en masse andet. Fælles for dem allesammen er at de selvfølgelig handler om fødselsdagen, og du kan finde alt lige fra guides om at skrive en god fødselsdagsinvitation til at få valgt en eller flere sjove selskabslege. 

Husk at tjekke tilbage regelmæssigt for artiklen her og siden bliver jævnligt opdateret. Så hvis du snart står og skal holde fødselsdagsfest så kan det især betale sig! Hvis du i øvrigt selv ligger inde med et tip eller lignende som du ikke kan finde i denne guide eller i nogen af de andre så er du meget velkommen til at skrive den eller dem til os!

Rate this post

Related Articles