Home Uncategorized Fødselsdagskort til kvinder

Fødselsdagskort til kvinder

by Alex
Fødselsdagskort kvinde

Vil du skrive et fødselsdagskort til en kvinde så er du kommet til det helt rigtige sted! her finder du inspiration i form af tekster som du kan bruge til at skrive en sjov og sød hilsen i et fødselsdagskort til en speciel person, som du gerne vil vise du holder af på deres specielle dag!

Hvad end du vil sende et fødselsdagskort til din mor, veninde, din kæreste, din hustru eller lignende så kan du bruge disse fødselsdagskort herunder til inspiration. Man kan overveje om det er en god ide at kopiere direkte ord for ord i de fødselsdagskort der står herunder. Det er selvfølgelig helt ok hvis det er det du bestlutter dig for at gøre, men det kan ikke understreget nok, hvor vigtigt det er at gøre din hilsen personlig. Derfor vil jeg råde dig til blot at bruge de tekster herunder til inspiration og som et fundament til dit helt eget personlige fødselsdagskort til den specielle kvinde.

  • Kære <navn på fødselar>
    Jeg vil ønske dig et stort tillykke med fødselsdagen på denne specielle dag. Du er en dejlig person, og dit humør formår altid at smitte af på dine omgivelser. Derfor ønskes du den bedste dag du overhovedet kan få med masser af god mad, gode gaver og godt selskab. Du har i sandhed fortjent det! 
  • Hjerteligt tillykke med fødselsdagen til den kærligste, sødeste og mest omsorgsfulde kvinde jeg kender. I dag er din helt specielle dag, og jeg håber du nyder den til fulde.
  • Stort tillykke med fødselsdagen skal lyde! jeg håber at alle dine store drømme kommer i opfyldelse over det næste år, og så håber jeg selvfølgelig at du i dag har en skøn fødselsdag fyldt med glæde og søde og rare overraskelser. 
  • Stort tillykke skal lyde med din store dag. Jeg ønsker dig en magisk fødselsdag, og jeg håber at du får alle dine ønsker opfyldt. 
  • Til min skønne veninde på hendes helt igennem specielle dag. Må glæde og kærlighed fylde din dag og hvor end du går! Hav en fantastisk dag, min skønne veninde!

Sulten efter flere sjove ideer til fødselsdagskort? Se de bedste og sjoveste fødselsdagskort her!

Hvis du stadig vil læse om fødselsdagskort, der er målrettet en anden målgruppe, så kan du finde et link til dem herunder!

Et sjovt fødselsdagskort er altid at fortrække!

Noget af det bedste du kan gøre med dit kort er at gøre det sjovt. Mange af de hilsner du finder herover har et strejf af humor i sig, men hvis du selv kan tilføre noget sjovt så er det selvfølgelig også en ideel ide! At kunne få et smil på fødselarens læber er noget af det bedste du kan gøre, og hvis du får et grin frem så kan du være sikker på at dit fødselsdagskort har siddet lige i skabet. Ofte er det selvfølelig ikke til at sige hvordan fødselaren vil reagere og ofte så er det heller ikke noget du finder ud af, da du selvfølgelig sjældent vil være til stede når fødselsdagskortet bliver modtaget (med mindre du giver fødselsdagskortet på selve dagen til fødselsdagsfesten.). Det er da også underordnet hvordan fødselaren reagere: det er tanken der tæller, og hvis du sender et fødselsdagskort så har du uanset hvad opnået dit må, nemlig at vise kvinden at du holder af hende, og tænker på hende på denne specielle dag.

Læs mere om fødselsdag!

Rate this post

Related Articles