Home Guider 25 års fødselsdag

25 års fødselsdag

by Alex
25-års-fødselsdag

At fylde 25 år er for mange en stor dag. Den byder fo rigtig mange på kanel hvis man altså ikke har fundet sin store kærlighed endnu. Mange vælger – trods kanelen, at holde en storslået fest med sine venner og familie. Hvis du står midt i forberedelserne på den store 25 års fødselsdag så frygt ikke for hjælpe er på vej. Eller det vil sige – den er faktisk lige her. I denne guide har vi samlet alt du bør vide om forberedelserne til den 25 års fødselsdag. Du vil her i guiden finde gode råd til hvilken underholdning du skal vælge, hvilke festlige indslag der vil passe ind til jeres fest, og hvordan du kan sende en fødselsdagshilsen til en fødselar der fylder 25 år. Lad os komme i gang!

 

Festlige indslag til 25 års fødselsdag

Lad os starte med noget af det helt essentielle. Det er nemlig hvilken underholdning i skal vælge til fødselsdagen. Der er rigtig mange festlige indslag man kan vælge når det kommer til at skabe grin og latter til festen, men der er selvfølgelig altid muligheder og visse indslag, som er bedre end andre. Derfor kan du her hente lidt inspiration, som du eventuelt kan bruge til din egen fest. Mange af disse indslag forudsætter at du har delt gæsterne op i hold før at de kan laves. Det vil jeg i øvrigt anbefale dig at gøre uanset hvad, for på denne måde får man rystet gæsterne endnu bedre sammen, og for det andet så kommer konkurrence ånden frem i mange af gæsterne og på den måde engagerer man sig ekstra meget.

Her er et par forslag til sjove og hyggelige indslag du kan lave. Mange af disse er klassiske lege som de fleste af os formentligt kender, og derfor vil jeg ikke uddybe reglerne yderligere.

  • Stoledans.
  • Hit med sangen
  • Tip en 13er
  • Margretheskål
  • Sedler under tallerknen

Invitation til 25 års fødselsdag

Når du skal skrive din invitation så prøv at gøre den lidt ekstra personlig. Mange vælger at sende invitationen over sms eller måske med Facebook. Faktum er dog at det altid er meget mere mindeværdigt at få invitationen i et fysisk brev. På denne måde har man også mulighed for at pynte invitationen så den skiller sig ekstra meget ud! Herunder finder du et par forsalg til tekster du kan bruge til din invitation. 

Så fylder jeg endnu engang år. Skønt der er fare for en lille smule kanel, så vil jeg hermed gerne invitere dig/i til fødselsdagsfest hos mig d. X på stedet X. Du bedes bringe dit gode humør, og så glæder jeg mig ellers til at se dig!

Du gik der endnu et år, og denne gang har jeg altså oplevet hele 25 somre – eller vintre. Det synes jeg bør fejres og derfor inviteres du hermed til en storslået fest, hvor der vil være fest og farver i lange baner! 

 

Hav en fantastisk fest!

Der er helt sikkert mange flere aspekter af fødselsdagsfesten som vi ikke har dækket her. Fx er der også citater til den 25 års fødselsdag, sjove taler, sange etc. og hvis der er noget bestemt du er på udkig efter, så vil jeg råde dig til at gå på opdagelse her på siden, hvor du helt sikkert vil være i stand til at finde noget inspiration fra en af de mange andre guides. 

Det kan bl.a. anbefales at tage et kig i:

Tillykke med fødselsdagen
Underholdning til fødselsdag
Selskabslege
Sjove citater til fødselsdagen
Fødselsdagsinvitation

 

Rate this post

Related Articles