Home Fødselsdags forberedelser Fødselsdagshilsen til kvinde

Fødselsdagshilsen til kvinde

by Alex
fødselsdag kvinde

Hvis du vil sige ordentligt tillykke, så er en god fødselsdagshilsen altid den rette vej frem. Her har vi samlet nogle af de bedste fødselsdagshilsner specielt rettet mod kvinder. Står du og er invitereret til fødselsdag hos en kvinde, så er disse forslag de bedste muligheder du har!

Som titlen på denne artikel fortæller så er disse hilsner beregnet til kvinder. Det er underordnet hvorvidt det er en lillesøster eller storesøster, om det er en god kollega, om det er din mor eller noget helt tredje. Uanset så har vi her samlet en stor liste med nogle af de bedste ting du kan skrive til kvinden, der har fødselsdag. At blive husket af de personer man har tættest i livet er noget af det bedste der kan ske på ens fødselsdag, så lad dig her inspirere, så du kan få sammensat den bedste hilsen.

 • Kære <navn>
  Du skal blot vide,
  at du er som en god vin,
  Du bliver kun bedre og bedre med årene, der går.
  Du ønskes et hjerteligt tillykke med den store dag. 
  kram
 • Kære ven, Hvert eneste øjeblik med dig er dyrebart. Jeg er taknemlig for at have dig som ven, og at have dig i mit liv. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen søde du.¨
 • Dit venskab er en af grundene til at mit liv er så fantastiks! Tak for at være min bedste ven. Stort tillykke med fødselsdagen kære.
 • Kære <navn>
  Jeg håber at denne store dag bringer dig fornøjelse og en masse glæde. Må glæde, fred, kærlighed og lykke følge dig hvor end du bevæger dig hen. Hav en fantastisk dag!
 • Hjerteligt tillykke til den smukkeste – både på indersiden og ydersiden, kvinde jeg kender. Du formår altid at få mig til at smile og få mig i godt humør og derfor håber jeg at du får den bedste dag!
 • Kære <navn>,
  Så gik der endnu et år, og du er kommet et trin længere op på livets lange stige. 
  Jeg håber at du på denne helt igennem specielle dag, får dig en masse gaver og hyggelige stunder med dem du har kært.

Vil du gerne have ideer til flere fødselsdagshilsner?

I så fald kan det anbefales at du tager et kig på denne KÆMPE samling med de bedste af de bedste fødselsdagshilsner.

Derudover så kan du finde mange flere artikler om fødselsdagshilsner, som der målretter sig til en bestemt gruppe eller indenfor en bestemt niche. Der er fx både fødselsdagshilsner, der gør sig godt til kvinder, nogle der er gode til mænd, dem der er god til en veninde osv. Du kan finde kategorierne i listen herunder . 

Fødselsdag for en helt speciel kvinde

fødselsdagshilsen til kvindeOvenover har du kunne få inspiration til, hvordan du får sagt ordentligt tillykke til en helt speciel kvinde. Det kan være din mor, det kan være en god veninde, det kan være din søster eller det kan være svigermor. Uanset hvad, så er det altid rart at føle at man bliver husket, og i øvrigt at der er gjort noget ekstra specielt ud af ens store dag. Derfor bør du aldrig gå på kompromis med din hilsen. Sørg for at lægge alt den energi i din hilsen som muligt, så den heldige kvinde, der skal modtage den bliver så lykkelig som overhovedet mulig. 

Vil du læse flere fødselsdagshilsner? Find DANMARKS største liste med de bedste fødselsdagshilsner her!

Hvordan gør man den ekstra mindeværdig?

Hvis du vil sikre at du gør din hilsen lige det ekstra mindeværdig, så er der her et par små vejledende råd du passende kan gøre brug for, således at du får givet den helt rigtige fødselsdagshilsen. Først og fremmest så er det enormt vigtigt at du får gjort din hilsen personlig. Dette er først og fremmest et must, hvis du vil vise kvinden som din hilsen er ment til, at du har skrevet den til netop hende og ikke blot siddet og surfet rundt på internettet, og tilfældigvis stødt på en side som fx fødselsdagen.dk, og derefter blot copy-pasted en hilsen direkte derfra (Hov, kan du se hvor jeg vil hen?;)). Prøv derfor at gøre den så personlig som overhovedet muligt. Tal eventuelt om forskellige ting, du har oplevet med fødselaren, beret om en pinlig episode eller lignende som du har delt sammen med kvinden. Det behøver selvfølgelig ikke kun at blive ved episoder, for du kan også sagtens få skrevet noget sjovt om dårlige vaner, eller sjove karaktertræk som kvinden besidder. Hvis eksempelvis at hun har en ekstra sød tand når det kommer til kager, kan du jo passende skrive noget i stil med: “Jeg glæder mig rigtig meget til at komme og fejrer din fødselsdag med dig søde ven, og især til at spise nogle af de lækre kager – jo jeg har allerede gættet desserten. når man har så sød en tand som dig, er det svært ikke at gå i den retning. Men det er helt i orden, man skal altså have lov at forkæle sig selv til sin store dag!“. Dette er blot et eksempel og det kan også være at kvinden er noget af det største b-menneske du kender, og på samme måde kan du i den stil forsøge at drille hende lidt med netop denne egenskab, du kan eksempelvis skrive i spøg at du håber hun når at stå op i tide til at tage i mod gæsterne!

Rate this post

Related Articles