Home Fødselsdagsfesten Tillykke med fødselsdagen

Tillykke med fødselsdagen

by Alex
tillykke med fødselsdagen

Her finder du gode og sjove ideer til, hvordan du kan sige tillykke med fødselsdagen på den bedste måde!

Få sagt tillykke med fødselsdagen på den bedste og sjoveste måde. Her finder du tekst eksempler på nogle sjove måder, man kan få sagt hjerteligt tillykke med fødselsdagen på til en heldig fødselar, der fylder år! Der er både billeder og hilsner, som passer perfekt til ens mand, kvinde, søster, ens mor, far eller blot en kær og tæt ven eller familiemedlem. 

Sig hjerteligt tillykke med fødselsdagen!

Her kommer en række sjove og søde eksempler på, hvordan man kan sige hjerteligt og stort tillykke med fødselsdagen, på en hyggelig måde, som altid varmer ekstra hos fødselaren!

Kære Kusine,
Der skal lyde et stort hurra fra os i forbindelse med din store dag.
Husk nu at det er din dag, og derfor er det i orden at nyde den fuldt ud, og glemme nogle a mange pligter for en gangs skyld!
Knus og mange varme fødselsdagshilsner fra os alle!

Kære Rasmus,
Håber du får en rigtig dejlig dag, som nydes med alle dem der står dig mest nær.
Et hjerteligt tillykke med dagen, skal derfor lyde herfra, og jeg håber du får den bedste fødselsdag, man kan håbe på!

Kære Morfar,
Stort tillykke med dagen. Husk på, at fødselsdagen ikke skal måles i år, men derimod i antal gode oplevelser!

Kære Alfred,
Der skal lyde en masse store Hurra herfra, fordi du er sådan en god ven! Jeg glæder mig til at komme og fejre dig senere og har taget en gave med, som jeg håber du vil synes om!

Kære Minna,
Et ekstra stort tillykke skal lyde med de 60 år. Det er selvfølgelig en ekstra stor ting at fylde rundt, så vi håber derfor at din dag vil blive fejret fuldt ud med din familie!

Kære Morten,
Vi vil ønske dig et stort tillykke med fødselsdagen. Dertil vil vi lige sige dig tak for det gode vejr – det kan jo kun være dig, der har sørget for det, med din altid gode og lune opførsel! Mange gange tillykke med dagen, og vi håber du får nydt den til den store guldmedalje!

Iiiiiiidag er det Oles fødselsdag,
Hurra hurra hurra.
Ok, så gemmer vi resten af sangen til du skal fejres senere i dag. Indtil da ønskes du et stort tillykke med dagen.
Mange fødselsdagskram fra os alle herfra.

Kære Anders,
Nej, du skal da ikke tro at du slipper for et ekstra stort tillykke herfra. Hvis nogle har fortjent et brag af en fødselsdag, så er det i hvertfald dig! Stort tillykke og mange kram herfra!

 

Det var et par søde og sjove måder at få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen på! Hvis du stadig gerne vil have bare lidt mere inspiration til at få sagt tillykke med fødselsdagen på den helt perfekte måde, så er der dog råd at hente endnu! For du finder nemlig herunder et par artikler, der er proppet med ideer, der henvender sig til bestemt målgruppe. Der vil fx være ideer til en sød Tillykke med fødselsdagen hilsen, der gør sig godt til fx kvinder, nogle der gør sig godt til mænd osv. 
Dette understreger også vigtigheden af, at prøve at målrette det man skriver, således at det rammer den person man skriver til så præcist som muligt. 
At sige Tillykke med fødselsdagen på en personlig måde er den bedste måde at gøre det på!

LÆS MERE: Vil du se mange flere eksempler på både SJOVE og SØDE fødselsdagshilsner – så kig her!

Sig tillykke med fødselsdagen med et billede!

Med et fødselsdagsbillede kan du pynte din “Tillykke med fødselsdagen” hilsen, så den bliver endnu mere uforglemmelig. Herunder vil du kunne finde et lille udvalg af nogle af vores mest populære fødselsdagsbilleder, som du helt frit kan downloade og benytte i din fødselsdagshilsen. Der er et par forskellige billeder at vælge i mellem i samlingen herunder, og det er selvfølgelig vigtigt at du finder lige præcis det billede som du føler, vil varme mest hos fødselaren. Mange spørger hvor man bør indsætte billedet, og det er selvfølgelig op til den enkelte at afgøre, men man kan altid begynde at skrive teksten, og så måske afslutte den med et lille fint billede, eller man kan få indsat billedet først og dernæst skrive sit Tillykke med fødselsdagen til fødselaren. Hvis man ikke har de store Word-skills, og derved ikke ved hvordan man kan få indsat billedet sammen med teksten, så kan det altid være at man kan være heldig at have et barn eller måske et barnebarn, som er kyndig med disse værktøjer på computeren!

tillykke med fødselsdagen billedetillykke med fødselsdagen1tillykke med fødselsdagen2tillykke med fødselsdagen3tillykke med fødselsdagen4tillykke med fødselsdagen5tillykke med fødselsdagen6

FIND MANGE FLERE SØDE OG SJOVE FØDSELSDAGSBILLEDER HER!

Hvordan skal du sige Tillykke med fødselsdagen?

Vi kender sikkert allesammen følelsen af at have fødselsdag og vente spændt på de mange forskellige søde og “Tillykke med fødselsdagen”-hilsner som dukker op i løbet af dagen. mange spørgsmål kan melde sig i løbet af den store dag: Hvor mange hilsner modtager jeg mon?
Hvem har lavet den bedste hilsen og hvem får sagt tillykke med fødselsdagen på den mest hyggelige og personlige måde?

Man går altså som regel som fødselar og ser frem til at få en eller flere af de mange søde og sjove hilsner, som tikker ind i løbet af dagen. Og netop af denne grund er det vigtigt at du finder den bedste måde at få sagt tillykke med fødselsdagen på! Hvad skal du derfor skrive eller sige i din Tillykke med fødselsdagen besked? Man kan selvfølgelig vælge at kopiere en af de overstående tekster direkte, men det er der ikke meget ved: vi anbefaler derfor istedet at du vælger en eller flere tekster af overstående og tager et par sætninger fra hver som du dernæst sætter sammen til en hilsen, som nu er blevet gjort mere personlig og derfor vil varme hos fødselaren endnu mere!

 

Gør noget ekstra ud af den runde fødselsdag!

tillykke med fødselsdagenHvis fødselaren er så heldig at fylde rundt, så kan man altid vælge at gøre lidt ekstra ud af fødselsdagen. En rund fødselsdag er ofte lig med en fødselsdagsfest, og hvis man er så heldig at være blivet invitereret med til at fejre den heldige fødselar, så kan man med fordel planlægge en lille ekstra overraskelse.
Jovist skal man stadig huske at få skrevet tillykke med fødselsdagen i en sød hilsen, men man kan også vælge at lave et lille hyggeligt indslag i form af en leg eller måske en tale eller en sang. En tale eller en sang er selvfølgelig ikke det mest originale, men når det så er sagt, så kan man nu alligevel altid få gjort dem eller den til noget ekstra specielt. Tag et kig i vores store guide om netop underholdning til fødselsdagen, for meget mere inspiration her!

Er der mere man skal huske til fødseldagen?

Det var vist alt for nu! Der er selvfølgelig meget mere man kan gøre for at give fødselaren en ekstra god dag, men man kommer nu altid langt ved at få sagt tillykke med fødselsdagen på en både sjov og kreativ måde. Hvis man derfor starter med at få sammensat en hilsen med nogle af skabelonerne ovenover, sætter et billede eller to ind over og under teksten, så er man rigtig godt på vej.
Ellers kan man som der står i det overstående afsnit vælge at arrangere lidt god underholdning til fødselaren, hvis man er blevet invitereret til fødselsdagsfest. Der er rigtig mange forskellige måder at vise fødselaren at man holder af vedkommende, og at man tænker på personen på dennes store dag, og hvis man får sagt tillykke med fødselsdagen på en ordentlig måde, vil det altid varme!

4.9/5 - (7 votes)

Related Articles