Home Guider Fødselsdagskort

Fødselsdagskort

by Alex
fødselsdagskort

Find skabelon og tekst til sjove fødselsdagskort! Fødselsdagskort, der passer til mænd, kvinder eller børn. Du kan her finde inspiration og tekst til udprint af fødselsdagskort helt gratis her!

Hvis du er i gang med at skrive et sødt eller sjovt fødselsdagskort, så kan du finde inspiration her. Et fødselsdagskort vil altid varme hos fødselaren, og jo mere tid at fødselaren kan mærke at du har lagt i at skrive og lave et flot, sødt og personligt fødselsdagskort jo gladere vil fødselaren bliver for det.

Tekst til sjove og søde fødselsdagskort

Her kommer tekst og skabelon-eksempler på både søde og sjove hilsner som kan bruges i dit fødselsdagskort. Det er selvfølgelig altid en god ide at ændre og tilpasse en af de følgende eksempler, så de passer bedst ind i dit eget fødselsdagskort. Det bedste fødselsdagskort er et fødselsdagskort, hvor modtageren kan mærke at det er skrevet specifikt til vedkommende og derfor er det altid en god ide at gøre noget ekstra ud af at tage brudstykker for nogle af eksemplerne herunder istedet for blot at bruge eksemplerne præcis som de står. Når det så er sagt, så kan man selvfølgelig også vælge at benytte en tekst præcis som den står skrevet herunder.

Eksempler på tekst til sjove og søde fødselsdagskort findes herunder:

Kære Rasmus,
I anledning af din store dag vil jeg på vegne af os allesammen herhjemme, ønske dig en skøn dag. Vi håber at du vil få en fabelagtig dag, med gode gaver og masser af lagkage i godt selskab.
Mange fødselsdagshilsner fra os alle.

Kære bedstefar.
Mange gange tillykke med de 70 år.
Husk på at alder ikke skal måles i år, men derimod i antal gode oplevelser, og vi glæder os til mange mange gode stunder med dig endnu! Kram fra os alle, og vi glæder os til at fejre dig!

Kære Christina, Jeg har nu altid været af den opfattelse at at 30 år er den bedste alder for en kvinde. Især hvis hun er 40!
Mange gange tillykke skal lyde her fra os, og vi håber at du bliver fejret med maner derhjemme.

Stort tillykke med fødselsdagen Mogens.
Vi håber at du får en af dine bedste fødselsdage, selvom der efterhånden er mange at kæmpe i mod efterhånden! Spøg til side, du er jo faktisk kun 25 år gammel plus lige lidt fragt og moms oveni! Vi håber du får en rigtig god fødselsdag, og bliver godt og grundigt forkælet.
Kram kram kram.

LÆS MERE: Læs de 10 sjoveste fødselsdagshilsner her!

Kære Martin,
Hjerteligt tillykke med de 50 år. Hvis du begynder at føle dig gammel så bare husk at man bliver bedre og bedre jo ældre man bliver. Bortset fra hvis du er en banan selvfølgelig.

Kære Alexander,
Du føles som en god rødvin,
du bliver kun bedre og bedre med årene der går.
Et stort og varmt tillykke skal lyde fra os alle.

Kære Alberte,
Vi vil såmænd blot sige dig mange tak for det gode vejr, som vi er sikkert på er dig, der har sørget for. Hjerteligt tillykke med dagen, og husk nu at nyde den fuldt ud!

Kære Agnete, Stort tillykke med de 75 år. Husk på at det faktisk er videnskabeligt bevist, at folk der har mange fødselsdage lever længere.

Hurra hurra hurra!
Mange hilsner fra os alle på din store dag, vi håber får en dejlig dag og får opfyldt alle dine ønsker. Det har du fortjent! Du skal blot vide at vi alle tænker på dig, og glæder os til at fejre dig senere!

LÆS MERE: GUIDE: find de bedste og sjoveste billeder til dit fødselsdagskort!

Det var alle forslag til søde fødselsdagskort i denne artikel, MEN du kan finde forsalg til MANGE flere fødselsdagskort på siden. Jeg vil anbefale dig at du tager et kig på fx fødselsdagskort specielt til mænd eller fødselsdagskort velegnet til kvinder.

Hvis du skriver et fødselsdagskort til et barn, så kan du finde inspiration i artiklen her om at skrive et sødt og sjovt fødselsdagskort til børn.

 

Hvad skriver man i et fødselsdagskort?

At skrive et fødselsdagskort kan enten gøres hurtigt eller med lidt mere eftertanke bag hver sætning alt efter, hvad man ønsker at fødselaren skal føle. Hvis man vil have at fødselaren får sig et mindeværdigt fødselsdagskort som vil blive husket, så kan man nok ikke nøjes med at bruge 2-3 minutter på at få skrevet det. Så kræver det, at man lægger lidt ekstra kræfter i at få skrevet et personligt og sjovt fødselsdagskort.

Eksemplerne herover kan bruges til at komme godt på vej, men det er kun ved at gøre kortet personligt at man virkelig kommer langt med sit fødselsdagskort. Et af de hyppigste spørgsmål som I har stillet os er, hvad fødselsdagskortet helt præcist bør indeholde, og det er selvfølgelig ikke et spørgsmål, som har et entydigt svar. Det kommer an på mange forskellige faktorer, og det kommer også an på, hvilken fødselar du har tænkt dig at sende kortet til.

Men uanset hvad, så er det hvertfald altid en god ide at først og fremmest få lykønsket fødselaren med sin store dag. Man behøver ikke nødvendigvis at nævne fødselarens alder – og især ikke hvis dette er et emne som måske er ved at blive en smule ømt for fødselaren. Man kan altså blot få sagt hjerteligt tillykke, hvorefter man kan gå videre med et sjovt eller hyggeligt citat, som kan give fødselaren et smil på læben. Hvis man kan gengive en sjov oplevelse man har haft med fødselaren så er dette også altid en god ide. Det er nemlig her det personlige aspekt kommer ind i billedet, og som nævnt før så er det denne der er den stærkeste ingrediens, hvis man virkelig ønsker at fødselaren vil varmes om hjertet ved netop dit fødselsdagskort. 

Vær personlig i kortet

Udover en personlig historie er det også værd at inkludere en lille personlig ting om fødselaren. Det kan være at fødselaren altid har haft dårligt vejr på sine forgående fødselsdage og derfor kan man passende nævne dette, hvis nu eksempelvis, der for en gangs skyld rent faktisk er godt vejr på datoen.
Hvis man er inviteret til fødselsdag senere på samme dag eller måske senere på ugen, så er det selvfølgelig også vigtigt at man understreger hvor meget man glæder sig til at være sammen med fødselaren og fejre ham eller hende. Hvis man har købt en ekstra god gave til fødselaren, så kan man også sagtens nævne, at man glæder sig til at give gaven til fødselaren uden selvfølgelig at spolere noget af overraskelsen!

Det var alle de sjove fødselsdagskort ideer for nu!

Det var alle de sjove og ikke mindst søde fødselsdagskort for denne gang. Jeg håber at du har kunne bruge listen her, til at hjælpe dig i dit eget fødselsdagskort til et nært familiemedlem eller måske en nær ven, der skulle ske snart at fylde år. 

Når man sender et fødselsdagskort afsted til en tæt person, så er der også så meget større chancer for, at man selv kan være heldig at modtage et kort fra samme person, når man selv har fødselsdag eller måske har tænkt sig at fejre sin fødselsdagsfest. Uanset hvad, så kan man ikke overdrive den effekt det har, at sende et sjovt fødselsdagskort – det varmer altid og gør at dagen ofte bliver bedre og mere uforglemmelig for den heldige fødselar, der har en ven som dig!

Husk! Hvis du vil læse mere om specifikke fødselsdagskort til en bestemt person, så find det i artiklerne herunder:

Det var alt for denne gang! Hvis du gerne vil læse mere om ALT, hvad der har med fødselsdagen at gøre, så tag endelig et kig på forsiden hvor du kan finde mere om de specifikke emner omkring fødselsdag.

5/5 - (3 votes)

Related Articles