Home Guider Tillykke med fødselsdagen Mand

Tillykke med fødselsdagen Mand

by Alex
tillykke med fødselsdagen mand

Hvis du gerne vil få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen til en speciel mand, der snart fylder år, så kan du finde en masse inspiration i artiklen her!

Sig ordentligt Tillykke!

Her kan du se et par bud på hvordan du skal sige ordentligt tillykke med fødselsdagen. Alle disse tillykke med fødselsdagen hilsner er beregnet til mænd, og hvis du derfor kender en person, der snart fylder år kan du med lethed benytte nogle af de forslag du finder herunder. Uanset om man fylder rundt eller ej så er det rart at modtage en sød hilsen fra nogle man holder af, og derfor kan du sagtens blot tage brudstykker eller enkelte sætninger fra de eksempler du finder herunder, og dernæst få lavet din helt egen tekst til at få sagt tillykke med fødselsdagen på!

Tillykke med fødselsdagen 1

Kære Albert,
Der skal lyde et enormt stort tillykke fra os allesammen til dig! Så skete det, som du har frygtet i en rum tid! Du krydsede den farlige grænse og er fået fra 50erne til 50erne. Du er godt nok begyndt at få flere og flere grå hår, det kan vi nok desværre ikke komme udenom, men når det så er sagt så klarer du dig nu bedre end nogensinde før! Dog skal det lige siges at jeg nu alligevel ikke ved om man skal begynde at kalde dig gammel. Jeg mener: hvis lysene efterhånden begynder at koste mere end selve fødselsdagskagen, så kan det altså godt være at vi har et problem. Jeg driller! Du må have den bedste fødselsdagsfest og vi glæder os alle til at få dig fejret senere!

Tillykke med fødselsdagen 2

Kære Laurits,
Du ønskes hermed et bragende tillykke med de 65 år. Du skal bare vide, at selvom det kan virke til at du begynder at komme mere og mere op ad i årene, så husk på at alderdom nu engang er den pris man betaler for modenhed. Du har fortjent en særdeles god dag, da du altid er smittende med dit gode humør. Derfor ønskes du endnu engang et kæmpe tillykke med din store fødselsdag!

Tillykke med fødselsdagen 3

Kære Jonathan, 
Tillykke med de 70 år. Jeg har ladet mig høre, at vi ikke må drille dig alt for meget med din alder, da det måske er blevet et lidt ømt punkt efterhånden. Men jeg vil nu egentlig også bare opmuntre dig en smule, for jeg netop læst en enormt spændende undersøgelse, som er fortaget af nogle af de klogeste videnskabsmænd fra Danmark. De har netop observeret og fundet ud af, det rent faktisk er videnskabeligt bevist at de personer med flest fødselsdage også er dem, der lever længst!

Få inspiration til at sende en FRÆK fødselsdagshilsen her!

Tillykke med fødselsdagen til en speciel mand

Det var alle forslagene for nu. Husk på at hvis du selv ligger inde med et par ideer til forslag så er du meget meget velkommen til at sende dem til os. Så vil vi læse dem igennem og få dem inkluderet i artiklen så hurtigt som muligt. Det gælder i øvrigt for alle vores artikler, og det er altid rart at få beskeder, så vi kan få forbedret vores guides, så de bliver så brugbare som overhovedet muligt for vores læsere. Det kan være svært at skulle finde en god måde at skrive ordentligt tillykke til fødselaren. Det er jo kun én gang om året man får mulighed for det, og hvis det så måske endda er en rund fødselsdag, så er det ekstra vigtigt at man får gjort det på en måde, som virkelig vil varme om fødselarens hjerte. 

Alt efter hvilken type mand man skriver sit fødselsdagskort til, så bør man tænke en lille smule over, hvad manden vil vægte højt. Jeg kender personligt rigtig mange mænd, som helt sikkert vil sætte pris på at modtage et sjovt fødselsdagskort, som måske prikker lidt til at de er ved at komme op i årene, selvom de måske ikke vil være så meget ved det. Derfor er det også rigtig fint hvis man kan få en lille joke omkring alderdom ind i sin tillykke med fødselsdagen hilsnen til manden. Herunder finder du lige et par kort forslag som du måske kan gøre brug af.

  • Du bliver kun bedre med årene. Pånær hvis du er en banan!
  • Jeg har jo lige lidt mere livserfaring end dig, men jeg har dog lært at når man begynder at komme op af i årene, så begynder der at ske tre helt bestemte ting. Den første er at hukommelsen ryger. De næste to ting kan jeg ikke huske. 
  • Du er aldrig for gammel til at blive lige præcis det, du gerne vil være. Pånær hvis du gerne vil være ung igen.

Find mange flere måder at sige tillykke med fødselsdagen på her!

Rate this post

Related Articles