Home Fødselsdags forberedelser Sjove fødselsdagshilsner til Facebook

Sjove fødselsdagshilsner til Facebook

by Alex
sjove-fødselsdagshilsner-Facebook

På udkig efter søde og sjove fødselsdagshilsner, som er perfekte at benytte sig af til Facebook? Så har du fundet dette rigtige sted!

Det er altid en god ide at sende en venlig tanke afsted til en ven, veninde eller et familiemedlem som har fødselsdag. I gamle dage var det ofte et brev man benyttede sig af til at få sendt sit fødselsdagskort afsted, men i disse nye og mere moderne tider er det ofte et andet værktøj eller kanal man tager i brug. Det er nemlig Facebook som har gjort det lettere end nogensinde før at få sendt sin fødselsdagshilsen afsted. Herunder kigger vi på hvordan du kan få sendt en både sød og også sjov fødselsdagshilsen på Facebook. Tag et kig på nogle af de mange tekst eksempler, som du finder herunder.

Søde og sjove Fødselsdagshilsner Facebook

Herunder finder du en liste med tekst til sjove og søde fødselsdagshilsen. Hvis du selv ligger inde med en ide eller et forslag til en tekst til en sød hilsen så må du endelig ikke vente med at sende den afsted til os, så vi kan få inkluderet den på listen i en fart. Det er altid super sjovt og hyggeligt at modtage forslag til forbedringer eller nye ideer for vores læsere, så vi glæder os meget til at høre fra netop dig!

Nå, nu snakker vi vist udenom – lad os få taget et kig på nogle af de sjove måder at sige tillykke til fødselsdagen på, som egner sig godt til Facebook mediet.

  1. Jeg vil blot ønske dig et ekstra stort tillykke her på denne helt specielle dag. Husk: du er først gammel den dag du ikke sover med dine tænder længere!
  2. Alder har udelukkende en betydning hvis du er en ost!
  3. Når man begynder at komme derop af i årene, så er der primært tre ting, der sker. Det første er at hukommelsen begynder at svigte. De næste to ting, kan jeg desværre ikke huske. Rigtig stort og hjerteligt tillykke med fødselsdagen.
  4. Du ved såmænd altid at du er ved at blive gammel og komme op i årene, hvis du finder ud af at lysene rent faktisk har kostet dig mere end selve kagen. Så lad os skynde os af få den spist i en fart! Hvorom alt er, så må du have en rigtig god dag og et stort tillykke med dagen skal selvfølgelig lyde fra os allesammen.
  5. Hvis du planlægger at leve til evig tid, og det tænker jeg jo at du gør – så klarer du dig altså ret godt indtil videre.
  6. Din alder er begyndt at minde mig om den gamle kinesiske vismand, som kendes fra mange folkeeventyr. Han hed noget i stil med: Un Ikk Mer.fødselsdagshilsen Facebook
  7. Du er gammel nok til at vide bedre, men alligevel ung nok til at gøre det alligevel. Hjerteligt tillykke med dagen, vi glæder os til at få dig fejret med maner!
  8. Husk nu så lige på en ting, at jo ældre du bliver jo bedre bliver du altså. Okay pånær måske lige hvis du er en banan, så er du på den!
  9. Stort tilykke med dagen skal lyde fra os allesammen. Jeg håber ikke at du føler at der er begyndt at komme lidt for mange lys i kagen, for husk blot på den undersøgelse som er blevet fortaget af nogle af verdens klogeste forskere: de fandt nemlig frem til at folk der har flere fødselsdage rent faktisk lever i længst tid. Den synes jeg lige er værd at tænke lidt over!
  10. Husk blot på at det aldrig nogensinde er for sent at blive lige præcis det du har lyst til og drømmer om her i livet. Ok måske ikke lige hvis du gerne vil være yngre, så er der problemer! Spøg til siden, du er jo stadig ung og frisk, og hvis bare jeg kunne opspore opskriften på den ungdomsdrik som du benytter så ville jeg bruge den med det samme! Tillykke tillykke tillykke!

 

Som man kan læse herover så er mange af disse Facebook fødselsdagshilsner især beregnet til at sende til fødselaren som måske er på vej op af i årene. Dette kan for nogle være en lidt træls ting at blive mindet om, men hvis man gør det med et glemt i øjet og i øvrigt samtidig får mindet fødselaren om, at han eller hun slet ikke bør betragtes som gammel endnu, så bør det altid kunne gå an uden nogen sure eller dårlige miner.

Fordele og ulemper ved at benytte Facebook 

Facebook har gjort det nemmere end nogensinde før at få sagt tillykke til alle ens venner derpå. Dette har sine fordele, men det har bestemt også sine ulemper.

sjove fødselsdagshilsner Facebook
Først og fremmest så er det selvfølgelig så nemt som ingenting at få ønsket et stort tillykke med fødselsdagen. Dette gør også at der er mange flere af sine venner og veninder på Facebook som man rent faktisk får ønsket tillykke. Facebook har selvfølgelig også den smarte feature at den rent faktisk minder os om at der i dag eller i morgen måske er en bekendt, som har fødselsdag og at det derfor måske ville være en god ide at få skrevet tillykke. Dette er selvfølgelig den store fordel: at den husker os på fødselsdage som vi måske ville have glemt, hvis Facebook ikke havde været til rådighed.

Dog har dette også en ulempe for i og med at det er blevet så nemt at få sendt en sød eller sjov fødselsdagshilsen afsted så er det også noget som vi næsten ikke gør noget ud af. Det er med andre ord altså noget mere sjovt at få en fødselsdagshilsen fra en speciel ven eller et tæt familiemedlem, hvis man kan mærke at der er gjort noget ekstra ud af hilsnen. Derfor vil jeg stærkt anbefale at man gør lidt ekstra ud af sin fødselsdagshilsen istedet for bare at sende den gængse “Tillykke med fødselsdagen, jeg håber du får en god dag med en masse gode gaver og med familien”. Dette kan sagtens være en fin fødselsdagshilsen at sende afsted, men den mangler selvfølgelig lidt karakter og gerne også lidt humor for at den virkelig kommer til at skille sig ud. Hvordan du får sendt en sød og sjov hilsen på 

 

Rate this post

Related Articles