Home Fødselsdags forberedelser Fødselsdagskort til børn

Fødselsdagskort til børn

by Alex
fødselsdagskort til børn

Leder du efter ideer til, hvordan du skriver det perfekte fødselsdagskort til børn? Så er du kommet til det helt rette sted! Her har vi samlet de bedste fødselsdagskort og fødselsdagshilsner, som du frit kan benytte dig af!

Alle mennesker bliver glade, når de på deres store dag får at vide at andre personer tænker på dem! Dette gør sig især gældende for børn, så hvis du har en søn eller datter, en nevø eller niece eller kender et andet fødselsdagsbarn, som står dig tæt så tøv ikke med at få skrevet et fødselsdagskort som er både sjovt, hyggeligt, sødt og selvfølgelig vigtigst af alt: personligt. 

  • Glædeligt tillykke med fødselsdagen <navn>
    Du er så sej, og hver dag gør du mig mere og mere stolt! Jeg håber at du får en skøn dag og at du får alle de gaver som du har ønsket dig! Husk, i dag er din dag så du må med god samvittighed spise så meget kage som du vil – det bør udnyttes!
  • Kære <navn på fødselar>
    I dag er din helt specielle dag. Jeg håber du kan bruge vores gave. Den har ikke været nem at finde kan jeg hilse dig at sige. Du er hermed tilladt – kun i dag, at hoppe over lektierne og desuden behøver du ikke at hjælpe med madlavning. Hvad venter du på? Skynd dig og leg!
  • Hjerteligt tillykke med din store dag. 
    Drøm højt! Hvad end du drømmer om at blive læge, ingeniør, brandmand, politibetjent eller en advokat så er intet umuligt for dig! Bedste fødselsdagshilsner fra <dit navn>.
  • Stort tillykke med fødselsdagen min lille prins/prinsesse. Husk på at der vil være med – og modgang i dit liv, men uanset hvad der sker, så husk på at du altid vil være min lille engel. Hav en fantastisk dag skat!

Leder du efter mange flere fødselsdagskort? Se de BEDSTE fødselsdagskort her, både søde og sjove ideer.

 

Hvis du vil læse om fødselsdagskort, der er målrettet en anden målgruppe, så find dem i listen herunder.

Hvordan bør man give sit fødselsdagskort til barnet?

Det var et par forslag til hvordan du skriver det perfekte fødselsdagskort til et barn, der står dig nært. Der er mange måder du kan aflevere din hilsen på. og med nutidens teknologi er der mange der benytter sig af platforme som fx Facebook. Faktum er dog at de fleste børn ikke har Facebook og tendenser viser at Facebook i den yngre generation faktisk bliver mindre og mindre populært. Derfor bør du overveje om du istedet rent faktisk skal skrive dit papir på ÆGTE papir – ja du læste rigtigt, ægte og fysisk papir som du derefter kan overdrage i egen person eller sende med postmanden. At modtage et brev i postkassen, der er rettet mod en selv er altid helt specielt for et barn og derfor kan du med rette overveje denne mulighed, hvis du vil gøre dit fødselsdagskort ekstra mindeværdigt.

Du kan finde mange flere ideer og tekster til et godt fødselsdagskort til fødselarer i alle aldre på foedselsdagskort.dk.

Hvis du har lyst kan du gå til forsiden, hvor du kan finde artikler, der omhandler ALT omkring fødselsdagen.

 

Rate this post

Related Articles