Home Fødselsdags forberedelser Tillykke med fødselsdagen kvinde

Tillykke med fødselsdagen kvinde

by Alex
tillykke med fødselsdagen kvinde

Sig tillykke med fødselsdagen til en speciel kvinde! Hvis du kender en kvinde – måske din mor, søster, kæreste, kone eller lignende, der har fødselsdag, så bør du gøre lidt ekstra ud af at få sagt ordentligt tilykke med fødselsdagen. Det kan gøres med en af disse tekster som du finder herunder.

 1. Kære søde <navn>
  Så er der gået endnu et år og det betyder at det igen er blevet tid at få dig fejret. Dette er din specielle dag, og jeg håber at du får alle dine ønsker opfyldt. Det har du hvertfald fortjent. 
 2. Kære <navn> 
  Hvert evig eneste øjeblik som jeg har med dig er dyrebart, og jeg er meget taknemmelig over at kunne kalde dig for min gode veninde. Du ønskes derfor et stort tillykke med fødselsdagen. 
 3. Tillykke med fødselsdagen skat. I dag er din store dag, så du må meget gerne slippe for opvasken – den står der jo stadig i morgen.
 4. Kære <navn>, Du ønskes et hjerteligt tillykke med din store og specielle dag. At blive 60 år er ikke noget der sker hver evig eneste dag, og du er nået langt på livets lange landevej. Du skal huske på at jovist er du ved at komme op i årene, men alderdom er nu engang den pris vi betaler for modenhed.
 5. Kære <navn> 
  Du ønskes hermed et stort og rungende tillykke. Jeg sidder og kigger ud af vinduet mens jeg skriver dette og vejret er jo pragtfuldt. Det må være dig vi kan takke for det. Jeg håber at du får alle dine ønsker opfyldt og selvfølgelig at du får en masse god mad, samt at få brugt tiden sammen med dem du holder af.
 6. Kære <navn>,
  hjerteligt tillykke med de 70 år. Du skal ikke være bange hvis du føler at du kommer for højt op i årene, for du er i sandhed som en god vin – du bliver kun bedre med årene.

Vil du se mange flere søde og sjove måder at sige tillykke med fødselsdagen. Se vores store guide her.

Sig ordentligt tillykke med fødselsdagen til en kvinde du holder af!

Det var nogle af de mange tillykke med fødselsdagen tekster som du kan gøre brug af. Jeg må hellere understrege at nok er det fint at gøre brug af nogle af de tekster som du finder herover, men det bedste du kan gøre er nu engang at gøre teksten så personlig som mulig. Det behøver ikke være meget, og du behøver ikke fortælle en langtrukken historie om en fælles episode I engang har delt sammen – selvom det selvfølgelig ikke skader! Men hvis du bare med en sætning eller få ord får understreget at denne besked er skrevet specielt til fødselaren så kan det virkelig gøre underværker!

Rate this post

Related Articles