Home Uncategorized Fødselsdagskort til mænd

Fødselsdagskort til mænd

by Alex
Fødselsdagskort til mænd

Leder du efter ideer til sjove fødselsdagskort til mænd? Så er du kommet til det rette sted! Her finder du både sjove og mindeværdige fødselsdagskort, som du kan bruge som et udgangspunkt til at skrive teksten til dit eget personlige fødselsdagskort!

  • Hjerteligt tillykke! Det er skønt at være ung, fuld af energi, og så se drøn godt ud! Kan du huske de tider?
  • Tillykke med fødselsdagen, gamle jas. Du ved du er ved at blive gammel, når lysene koster mere end selve kagen!
  • Stort tillykke med dagen din gamle svinger. Du skal huske på at fødselsdage kun er sunde for os! Faktisk så har undersøgelser vist at folk med flest fødselsdage lever længst tid. 
  • Der skal lyde et stort og klart tillykke med din store dag. Husk på, at den bedste måde at forblive ung på er… At lyve om sin alder.
  • Tillykke med dagen <navn>. Du ønskes hermed en storslået dag med de bedste gaver og gode stunder med dem du har kært. Du er en sand kammerat, og tiden med dig flyver afsted! Jeg glæder mig til vi ses igen! bedste hilsner <navn>
  • Stort tillykke skal lyde med de 40 år! Så er der gået endnu et år, og hvis der er drømme du stadig ikke har indfriet, så husk på hvad det gamle kloge ordsprog siger: “For hvert år på din fødselsdag bliver du givet muligheden for at starte på en frisk igen”. Derfor så håber jeg at du får et oplevelsesrigt nyt år, hvor du bliver beriget med dejlige og mindeværdige oplevelser.
  • Tusind gange tillykke med den store dag gamle dreng. Det er ikke hver dag man får lov at blive 50 år, og skønt du i ånden vel nok er det halve så gør du det godt! Husk så på, at jo ældre man bliver, jo sjovere bliver livet også.
  • Et hjerteligt tillykke skal lyde med din helt specielle dag. Du er en sand kammerat, og jeg er taknemmelig for at kunne kalde dig min ven. Vi er vel nok ved at komme op i årene, men det er jo som en klog mand engang sagde det: alderdom er en høj pris at betale for modenhedens oplysthed! Du ønskes en henrivende dag med de bedste gaver, god mad og selvfølgelig hyggelige stunder med dine kære. PS: hvis der er mere kage tilbage, så er jeg kun en opringning væk!
  • Puha, så gik der endnu et år. Jeg er lidt usikker på om det var 60 eller 70 år du i grunden blev. Det kan også være lige meget for det vigtigste faktum er, at alderdom er en fejl, der kun går over med årene, så den fejl er du vist ved at have kommet over gamle kammerat. Spøg til side, så håber jeg du bliver forkælet på denne helt specielle dag!

Leder du efter fødselsdagscitater? Så tag et kig i vores liste her!

Vil du se mange flere fødselsdagskort? Se vores KÆMPE guide med de bedste fødselsdagskort her!

Hvis du vil læse om fødselsdagskort, der er målrettet en anden målgruppe, så find dem i listen herunder.

Find det rette billede til dit fødselsdagskort

Et fødselsdagskort til mænd er først fuldendt når du har vedhæftet et billede eller to med ved siden af teksten. Derfor har vi her også inkluderet et par billeder som du med god samvittighed kan inkludere i dit eget kort. Sørg for at vælge et billede der på præcist vis henvender sig til netop den mand du har i sinde at sende billedet til. Hvis den mand, du har i tankerne har humor, der godt kan klare at komme under bæltestedet, så er det måske et billede af en af de let-pålædte piger du skal vælge at indsætte i dit kort. Er det derimod til en mand, der er lidt mere konservativ i sin humor, så kan det være at du skal undlade et sådant billede og måske vælge et af de mere uskyldige billeder med balloner eller flag. Husk på at hvis du gerne vil se hele vores store samling med fødselsdagsbilleder så kan du finde den lige her.

 

foedselsdagskort-maend

Det var alle de sjove fødselsdagskort til mænd for nu!

Det var alle teksterne for nu! Jeg håber du kunne finde nogle du kunne bruge. Som nævnt ovenover så er der flere forskellige måder at bruge denne liste på: nogle vælger at kopiere disse hilsner direkte mens andre vælger at tage elementer og sjove sætninger fra flere forskellige af disse fødselsdagskort for derefter at tilpasse teksten så den passer bedst muligt til ens eget fødselsdagskort. Hvis du selv ligger inde med en fødselsdagshilsen eller et fødselsdagskort som

Rate this post

Related Articles