Home Fødselsdags forberedelser Sjove Fødselsdagshilsner

Sjove Fødselsdagshilsner

by Alex
sjove fødselsdagshilsner tekst

Er du på udkig efter en sjov fødselsdagshilsen eller flere sjove fødselsdagshilsner. Så er du kommet til det helt rigtige sted! Her har vi samlet tekst og eksempler på nogle af de mange sjove ting du kan skrive til fødselaren. Det er ikke lige sjovt for alle at komme op af i årene, men hvis man kan skrive en fødselsdagshilsen, der får smilet frem hos fødselaren så er det altid en god ide at bestræbe sig på.

Lad os tage et kig på nogle af de mange sjove måder at sige Tillykke med fødselsdagen på!

Liste med sjove fødselsdagshilsner tekst

 

 • Du skal altid huske på én meget vigtig ting: og det er at det faktisk slet ikke er så slemt at blive gammel. Hvertfald ikke når man tager alternativet i betragtning!
 • Til din store fødselsdag ville jeg gerne give dig noget som var både charmerende og sødt – men så kom jeg jo i tanke om at du allerede har mig! Stort tillykke med fødselsdagen min skat.
 • Husk så på, at jo ældre du bliver jo bedre bliver du. Pånær hvis du er en banan, så er du altså på den!
 • Og husk nu på at mange fødselsdage er godt for dit helbred. Hvorfor spørger du? Jo, studier har faktisk vist at personer med mange fødselsdage i gennemsnit også bliver ældre.sjov fødselsdagshilsen tekst
 • Din alder minder mig nu engang om den gamle kinesiske vismand, som der er skrevet mange legender om. Han hed Ung Ik mer.
 • Jeg planlægger at leve til evig tid. Og så langt går det jo egentlig meget godt!
 • Ja nu kan du nok ikke løbe fra din alder mere. Du ved jo nok at du er ved at blive gammel når lysene på din kage koster mere end selve kagen!
 • Min gamle ven, endnu et år er gået, men det betyder nok desværre stadig ikke at du er blevet et hak klogere.
 • Husk på en ting: det er ALDRIG for sent at blive lige præcis det du gerne vil blive. Ok, pånær godt nok lige hvis du gerne vil blive yngre. I så fald har vi et stort problem.
 • Gammel nok til at vide bedre… Men ung nok til stadig at gøre det alligevel!
 • Endnu et år, endnu et sted der klør!
 • Når alt synes gammelt og trist så bare husk på en ting, du er trods alt ikke så gammel som du er til næste år.
 • Jeg er altid blevet opdraget til at respektere de ældre. Nu behøver jeg ikke respektere nogen mere!
 • Stort tillykke med dagen skal lyde herfra. Husk i øvrigt altid at være sød mod dine børn, det er trods alt dem, der skal vælge dit plejehjem engang.
 • Når man bliver gammel og grå så sker der tre ting. Den første er at man mister sin hukommelse. De næste to ting kan jeg desværre ikke komme i tanke om. Men hav en rigtig god fødselsdag!
 • Husk nu blot på at du ikke er gammel. Du er vel en 25 år, plus lidt moms oveni.

Endnu en sjov tekst eller to til din fødselsdagshilsen

 • Alder har kun betydning hvis du er en ost.
 • At man bliver ved med at holde sig ung og frisk som dig gang på gang og hvert evigt eneste år, det må simpelthen ikke være nogen let bedrift? Hvad er din hemmelige opskrift på evighedsdrikken? Og må jeg få en smag?
 • Slap så lige af du, du er jo ikke så gammel som du er til næste år. Stort stort tillykke min gamle ven.
 • Og så skal der lyde et kæmpe stort og bragende tillykke. I dag vil jeg i øvrigt lige minde dig om at du hjertens gerne må slippe for opvasken. For den er der jo stadig i morgen, ikke sandt.
 •  Du er først ved at blive gammel når du sover uden dine tænder. Så du har vist lige et par år at leve højt på endnu. Stort og hjerteligt tillykke herfra!

Det var vist alle de sjove fødselsdagshilsner for nu. Hvis du har tekst eller måske blot ideer til en sjov tekst så må du endelig ikke vente med at skrive til os, så vi kan få dit forslag inkluderet på listen og derved sikre at andre danskere landet over får skrevet en så god og sjov hilsen som overhovedet muligt til en speciel fødselar i deres liv. 

 

Vil du læse flere fødselsdagshilsner? 

Hvis du stadig er på udkig efter flere gode, sjove og søde fødselsdagshilsner, så tag et kig i denne store artikel med de BEDSTE fødselsdagshilsner, der kan gøre fødselaren blød om hjertet!

Derudover så kan du finde mange flere artikler om fødselsdagshilsner, som der målretter sig til en bestemt gruppe eller indenfor en bestemt niche. Der er fx både fødselsdagshilsner, der gør sig godt til kvinder, nogle der er gode til mænd, dem der er god til en veninde osv. Du kan finde kategorierne i listen herunder . 

 

 

Hvornår skal man bruge tekst til sjov hilsen?

Herover har vi samlet en liste med nogle af de mange sjove hilsner, du kan sende til fødselaren. Der er mange måder at benytte sig af disse hilsner på og nogle inkluderer dem i et fødselsdagskort, mens andre sender dem i forbindelse med at man får sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen mens andre vælger at inkludere dem i sin tale til fødselaren. Det kan sågar også være at hvis du selv er fødselar måske har mulighed for at kunne inkludere nogle af disse sjove tekster i din egen tale. 

Som udgangspunkt er de dog ment som en sjov og ofte også sød måde at få sendt en fødselsdagshilsen afsted på. Mange vælger ligeledes at skrive lidt mere tekst så man ikke kun sender denne hilsen. Dette gør også at fødselaren føler sig en lille smule mere speciel da man på den måde viser at man har gjort noget ekstra ud af at få et stort smil frem på fødselarens læber. Og så har det i øvrigt også den store fordel at man sikre at fødselsdagshilsnen ikke drukner blandt de mange andre hilsner som fødselaren modtager.

Vil du pynte din fødselsdagshilsen med et sødt eller sjovt fødselsdagsbillede? Så se alle vores fødselsdagsbilleder her.

sjove fødselsdagshilsner

 

Hvad skal der mere stå?

Der er rigtig mange måder at gribe sin hilsen an på, når man vil sørge for at den blive så god og mindeværdig som mulig for fødselaren. Først og fremmest er det muligt at bruge nogle af de mange tekster som de står herover. Dette kan man sagtens slippe afsted med, men så skal man nok også være forberedt på at fødselaren også hurtigt glemmer hilsnen igen, når den næste læses i rækken. Hvis man virkelig vil have fødselaren til at bide ekstra mærke i lige præcis de ord som man selv har skrevet så er man nødt til at gøre lidt mere ud af sin fødselsdagshilsen. En ting er at få fødselaren til at grine eller til at smile – det er selvfølgelig vigtigt, men man kan ligeså godt bestræbe sig på at gøre hilsnen lidt mere personlig. 

Der er rigtig mange måder man kan gøre sin fødselsdagshilsen mere personlig på og en af måderne er selvfølgelig at skrive noget, der har noget specifikt med fødselaren at gøre. Nu har mange af de sjove hilsner du kan finde herover noget at gøre med at fødselaren er ved at komme op i årenene.
Dette giver selvfølgelig ikke mening at skrive til en fødselar der evt. måske kun fylder 20 eller 30 år, så derfor er man selvfølgelig allerede der godt på vej til at gøre sin hilsen lidt mere personlig og relevant for fødselaren. Men når det så er sagt, så skal man prøve at gøre den lidt længere, gerne ved at indsætte eller inkludere en personlig historie som du har oplevet med fødselaren. Eller i det mindste prøve at kommentere på noget, som du tænker fødselaren ville have sagt eller gjort. Det kunne evt. være noget i retning med at hvis du skriver en bestemt ting i din sjove fødselsdagshilsen så kan du samtidig påpege at du med sikkerhed ved at fødselaren smiler nu, ligesom han eller hun gjorde tilbage dengang da i… etc etc. 

Få meget mere inspiration til at skrive et mindeværdigt fødselsdagskort her!

 

 

 

Rate this post

Related Articles