Home Guider 80 års fødselsdag

80 års fødselsdag

by Alex
80 års fødselsdag

Det er ikke hver dag man fylder 80 år, så derfor skal det selvfølgelig være en så mindeværdig dag som overhovedet muligt. Hvis du står og er i færd med at planlægge og arrangere den store dag, så kan du i den her guide få inspiration og ideer til alt lige fra citater til taler til sjove sange til festlige indslag og en masse andre ideer.

Citater til 80 års Fødselsdag

Et godt 80 års fødselsdags citat kan bruges til en hilsen, der kan sendes til fødselaren, det kan bruges i en tale eller det kan bruges i en sang. Her er et par af de søde og sjove fødselsdags citater, som du kan tage og bruge fra. 

“Jeg har besluttet mig for at jeg ikke er gammel. Jeg er 25 plus fragt.”

“Jo ældre du bliver, jo bedre bliver du. Bortset fra hvis du er en banan altså.”

“Du kan stadig nå at blive lige præcis det du vil. Pånær hvis du er vil være ung, så er du altså på den.”

Vil du se endnu flere fødselsdags citater? Kig i vores STORE guide her!

Tale til 80 års fødselsdag

Hvis du vil holde en tale for den heldige fødselar så bør du først sætte dig ned med et stykke papir og en blyant så du kan danne dig et overblik over hvad talen skal omhandle. Når du først har fået skrevet en masse ideer ned på papiret kan du begynde at udfærdige selve talen. Grunden til at det er smart at begynde på denne måde er, at skulle det ske at du rammer en skrive blokade så kan du blot tage et kig på dit papir fuld af noter og så begynde på en ny del af talen. Når du føler dig klar kan du komme tilbage til den del af talen du sad fast ved og fortsætte der. Du kan lave talen på en sjov måde ved at skrive den efter ABC-strukturen. I denne tale bruger du fødselarens navn til at udforme talen med. Lad os sige at fødselaren hedder Anders. Du deler nu talen op i 6 dele, nemlig A, N, D, E, R og S. Nu fortæller du om en karakter egenskab for fødselaren som begynder med hvert bogstav. Hvis fx fødselaren er et a-menneske kan du begynde med A og fortælle om denne egenskab.

 

Send kort til 80 års fødselsdag

Det er altid en god ide at gøre noget ekstra ud af sin fødselsdagshilsen til fødselaren og der er ikke noget bedre end at skrive et kort og sende det med posten som på god gammeldags manér. Det vigtigste når du dit kort er at du gør det personligt, og så selvfølgelig at du prøver at gøre den sjov. Her er et par ideer til hvordan du sørger for sidstenævnte:

  • Alderdom er nu engang slet ikke så slemt, når først du overvejer alternativet.
  • indeni hver en gammel person, er der en ung person som sidder og tænker, hvornår gik det her lige galt?
  • Jeg planlægger at leve for evigt. Så langt så godt.

 

Festlige indslag til 80 års fødselsdag

De festlige indslag til fødselsdagen er prikken over i’et for den bedste fest. Før du begynder at udvælge de mange gode indslag skal du måske tænke lidt over målgruppen og hvor mange børn og ældre mennesker der er med til festen. 

Når du har fået overblik over dette, kan du begynde at finde de festlige indslag. Her kommer listen:

  • Tip en 13er
  • Stoledans
  • Margrethe skål
  • Hit med sangen

Leder du efter flere selskabslege? Se vores KÆMPE guide om de bedste selskabslege.

Hav en fantastisk fest!

Det var alle forslagene for nu. Jeg håber du får en fantastisk 80 års fødselsdag!

Rate this post

Related Articles