Home Fødselsdags forberedelser 100 års fødselsdag

100 års fødselsdag

by Alex
100 års fødselsdag

Står I og skal fejre 100 års fødselsdag så kig med i guiden her for gode tips og tricks til alt lige fra at få skrevet et godt digt til at holde en tale til fødselaren eller skrive en sød lille hilsen.

At have fødselsdag er altid en speciel dag der bør fejres. Endnu mere vigtigt er det at få fejret dagen hvis man har at gøre med en fødselar som fylder rundt. Men næsten endnu vigtgere er det hvis fødselaren får lov at opleve at kunne fejre sin 100 års fødselsdag. Det er ikke mange personer der får lov at leve 100 år på denne jord, og skønt man måske er ved at blive en smule træt og ikke er så frisk mere som man var mens man var yngre, så er det helt bestemt en anledning, der bør fejres i bedste lag med venner og familien. 

Her i guiden finder du et par tips og gode råd til hvordan I kan få fejret 100 års fødselsdagen på den hyggeligste måde!

En sød hilsen til fødselaren

Når man fylder 100 år bør man få en lille hilsen fra sine venner og dem man har kært således at de får lov at vise hvor meget de holder af fødselaren. Derfor kan du her finde et par teksteksempler på en sød lille og også sjov hilsen som du kan gøre brug af. Mange af disse har et glemt i øjet og på en sød måde formår de at drille fødselaren en lille smule med dennes alder, men samtidig gør det klart at man nu stadig skal nyde livet mens man er her! 

Her kommer et par eksempler som du selv kan gøre brug af. Det er vigtigt at understrege at skønt du selvfølgelig sagtens kan bruge de hilsner som står skrevet her, så vil jeg stærkt råde læserne til at benytte en lille del af teksten således at det hele ikke bliver kopieret direkte. På denne måde kan du også gøre din hilsen en hel del mere personlig og måske have muligheden for at fortælle om en sjov oplevelse som du har haft sammen med fødselaren. Hvis man kan få disse gode og dyrebare minder flettet ind i fødselsdagshilsnen så er det det hele værd. Mange vælger også at inkludere det fødselsdagsbillede, og det kan man med fordel gøre, og her kan det i øvrigt også anbefales at finde et billede som du har haft sammen med fødselaren. 

Tillykke med fødselsdagen min kære ven.  Du er måske ved at komme op i årene, men det vil jeg nu forsikre dig om at man ikke kan mærke på dig. Du klarer det bedre end aldrig før, og husk så lige at det faktisk er videnskabeligt bevist at folk med flere fødselsdage altså også er dem der lever længst tid!

Hej kæreste ven. Der skal lyde et meget stort og fint tillykke med fødselsdagen. Det er så flot at du bliver 100 år, og hvor klarer du altså godt. Du har fortjent alt den kærlighed og alle de gode gaver som du kan bruge her på denne store dag. Det har du i den grad fortjent! 

Hvis du vil læse flere gode og søde fødselsdagshilsner så kig med her.

Hold en tale 

Mange vælger også at hold en tale for fødselaren. Her skal man måske lige overveje hvordan de nærmere omstændigheder kommer til at være for fødselsdagen, for hvis det kun er et lille og intimt selskab der skal være med til at fejre fødselaren så kan det være en god ide at man istedet blot skriver et par få ord som man kan overlevere til fødselaren på en mere personlig måde, så det ikke kommer til at forgå med alt for meget larm. 

Hvis man endelig vælger at skrive en fødselsdagstale så kan det altid anbefales at man først sætter sig ned og får et godt og grundigt overblik over hvad der egentlig skal snakkes om i talen. Her kan man evt. vælge at sætte sig ned med et papir foran sig så man har mulighed for at skrive alle de stikord der falder en ind om fødselaren. Når man har gjort dette kan man gå videre til næste fase hvor selve talen skal udfærdiges. Man kan sådan set også vælge at tage udgangspunkt i disse stikord hvis man istedet for en tale vælger at skrive en sang.

Et hyggeligt lille indslag til 100 års fødselsdagen

Hvis man er et større selskab end blot de nærmeste familiemedlemmer, så kan det måske være hyggeligt at lave et lille indslag til fødselsdagen for den 100-årige fødselar. Her skal man selvfølgelig huske på at fødselaren måske igen ikke er så frisk som tidligere tider, og derfor kan det være at man skal prøve at vælge et indslag der er sjovt men på en stille og rolig måde, så fødselaren også kan være med ved siden af. Her kan anbefales det klassiske indslag Tip en 13er hvor man kan få fødselaren indblandet på en hyggelig måde ved at lave spørgsmål der drejer sig om ham eller hende. Dette giver også altid en nostalgisk følelse for fødselaren som kan blive mindet om sjove oplevelser eller andre sjove ting fra barndommen eller ungdommen. 

Hvis du vil læse om flere af de bedste underholdende indslag til fødselsdagen så læs med her.

Hav en god 100 års fødselsdag

Her til sidst i artiklen vil vi blot komme med et stort tillykke til den heldige fødselar. Det er virkelig en flot bedrift at få lov at fylde 100 år, og så har man haft et langt liv med en masse gode oplevelser, det er næsten sikkert og vist. Det er også rart at fødselaren har venner og familiemedlemmer som dig, der tager sig tid til at få afholdt en fødselsdag som vil betyde enormt meget for fødselaren. 

Vi håber derfor at I får en rigtig god dag i godt selskab med den heldige 100 års fødselar. 

Du kan i øvrigt finde mange flere tips og tricks til at få afholdt den bedste fødselsdagsfest her!

Rate this post

Related Articles