Home Fødselsdags forberedelser Fræk fødselsdagshilsen

Fræk fødselsdagshilsen

by Alex
fræk fødselsdagshilsen

Hvis du gerne vil sende en fræk fødselsdagshilsen eller få sagt Tillykke til fødselsdagen på en fræk måde til din kæreste, mand eller kone så kig med i artiklen her, hvor vi har samlet nogle af de frækkeste måder at få sagt tillykke med fødselsdagen på!

Fræk fødselsdagshilsen til mand eller kvinde

Herunder finder du en liste med nogle af de bedste tekster til en fræk fødselsdagshilsen.

 • Tillykke med din fødselsdag i dag min skat. Jeg har planlagt at give dig den bedste gave til morgen, Den bedste fødselsdagskage til frokost, organiser den bedste fødselsdagsfest for dig i aften, og give den bedste forkælelse i sengen i aften! 
 • På din fødselsdag i dag min skat, så har du nu mulighed for at gøre alt ved mig, hvad du har lyst til. Hav en hot fødselsdag!
 • Først vil vi gå en tur, så skal vi drinks, så skal vi have en romantisk middag og til sidst bliver det sluttet af med en fræk nat i soveværelset! Det er planerne for i dag min skat – stort tillykke med fødselsdagen!
 • Overraskelsen stopper ikke blot fordi at dine venner og veninder er taget hjem fra festen. Når alle er gået er det først der den vildeste del af festen begynder. Bare mellem os to. Tillykke med fødselsdagen min skat!
 • At føle din varme krop ved siden er min er den bedste følelse jeg kunne forstille mig, og sådan jeg vil leve resten af livet! Tillykke med dagen skat!
 • Lad være med at tage tøj på i dag på din fødselsdag min skat. Jeg flår dem alligevel af dig! 
 • Hej skat, og Tillykke med dagen! Jeg har sørget for en kage med ekstra meget flødeskum på! Jeg tænker vi gemmer lidt og så kan du få lov at smøre mig ind i det senere og slikke det af mig bagefter!
 • Tillykke med dagen skal lyde fra mig skat. Desværre kan jeg ikke røbe alle de ting jeg har tænkt mig at gøre ved dig i aften, men bare forbered dig på en nat du sent kommer til at glemme! Glæder mig til at se dig senere min skat.
 • Når der er ildebrænd, så ringer de fleste efter brandvæsenet. Men jeg ringer til dig – også selvom det var dig der startede gnisten! Tillykke med dagen min dejlige skat.
 • Jeg har to gaver til dig min skat. Den ene er under sengen, og den anden har jeg på i nat. Skynd dig hjem fra arbejde, jeg kan ikke vente med at hoppe på dig!
 • Jeg er ked af at jeg sidder fast på arbejdet hele dagen skat. Men bare rolig, det vil jeg gøre op for senere i aften. Hvil ud, det bliver en vild fødselsdags-nat!
 • Tillykke min skat. Jeg vil lige minde dig om, at din fødselsdagsfest faktisk først begynder rigtigt, når alle gæsterne er taget hjem igen. For resten, så har jeg nyt lingerie, der hænger i skabet. 
tillykke med fødselsdagen fræk

Tillykke med fødselsdagen – Ekstra fræk!

Guide: Sådan skriver du en god og sød fødselsdagshilsen.

Sådan skriver og giver du en fræk fødselsdagshilsen

Herover kan du finde alle de frække fødselsdagshilsner og få noget inspiration til at få skrevet din helt egen personlige hilsen. Det er selvfølgelig muligt blot at kopiere en af disse hilsner her over og give direkte som de står skrevet, men det kan altid anbefales at gøre den blot en lille smule mere personlig, så din kæreste, kone eller mand kan mærke at der er blevet gjort lidt ekstra ud af hans eller hendes helt specielle dag. 

Der er rigtig mange måder at overbringe din frække fødselsdagshilsen på. Hvis du bor sammen med fødselaren så er det oplagt at nedskrive din hilsen i et brev eller lignende og overrække dette til fødselaren når denne vågner. Husk på at dette er fødselarens helt specielle dag, så du bør forkæle ham eller hende lige fra personen står op! fræk fødselsdagshilsen mand kvinde

Når du først skriver en af disse frække fødselsdagshilsner og lover at der skal ske noget spændende senere på dagen så husk at overholde det og virkelig forsøge at gøre noget ekstra ud af det. Vi kender sikkert allesammen følelsen af hvor lækkert det kan være at blive ekstra forkælet af kæresten eller ens samlever og derfor må man ikke gå på kompromis med dette. Hvis man har tænkt sig at holde en ekstra fræk og hot fødselsdag for fødselaren så bør man også gå hele vejen!

Som man kan se i mange af tekst-forslagene ovenover så kan man med rette skrive en fræk fødselsdagshilsen som giver fødselaren noget at glæde sig til. Hvis eksempelvis dig eller fødselaren har en lang dag på arbejde så skriv en fræk besked, hvor der står hvad fødselaren kan vente sig når denne kommer hjem fra en hård dag på arbejde. Fx kan man som der står i et af eksemplerne ovenover skrive noget med at “jeg desværre ikke kan røbe alle de ting jeg har tænkt mig at gøre ved dig i aften”. Dette er en ekstremt effektiv måde at give fødselaren noget, som han eller hun virkelig kan gå at glæde sig til! Ligeledes kan man drille med at der er en gave gemt under sengen, når I får alene tid efter gæsterne er gået hjem fra fødselsdagsfesten. Som man kan høre er der rigtig mange muligheder, og flere af disse tekster ovenover kan helt sikkert også kombineres for at man får skrevet den ultimativt mest frække fødselsdagshilsen til den heldige fødselar!

 

Rate this post

Related Articles