Home Fødselsdags forberedelser Fødselsdagshilsen til veninde

Fødselsdagshilsen til veninde

by Alex
fødselsdagshilsen til veninde

Det er vigtigt at man viser sin veninde – især hvis det er ens bedste veninde, at man holder af hende. Man behøver som sådan ikke nogle grund eller anledning til at fortælle dem dette, men der er nu engang ikke en bedre dag at gøre på end på hendes fødselsdag. Hvis du er på udkig efter søde fødselsdagshilsner som du kan bruge til at få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen til en veninde, så er denne guide præcis det du har brug for. Der er mange forskellige måder at få sagt tillykke med fødselsdagen på, og en ting er at sende en skabelonsformet fødselsdagshilsen – dem modtager de fleste gode veninder et hav af på platforme som fx Facebook eller måske SMS. Men der hvor man virkelig kan skille sig ud er ved at gøre den ekstra personlig, så man på den måde virkelig viser at man har brugt tid og kræfter på at skrive sin fødselsdagshilsen. Her er kreativitet nøgleordet: du er selvfølgelig altid velkommen til direkte at kopiere de hilsner du finder herunder direkte ind i din egen hilsen, men hvis du vil sikre at du skriver en mindeværdig fødselsdagshilsen til din veninde, så brug kun disse tekster herunder til inspiration og som et udgangspunkt eller et fundament hvorfra du bygger videre på din egen skræddersyet fødselsdagshilsen. 

 • Kære <navn>
  Jeg håber at din store dag er ligeså speciel som du er!
 • Kære <navn> 
  Hjerteligt hjerteligt tillykke! Du fortjener alt den kage, knus, kram og kærlighed som du kan tage imod. Det fortjener du!
 • Kære <navn>
  Jeg vil såmænd blot ønske dig hjerteligt tillykke på denne store dag. Jeg ved du har en sød tand, og derfor håber jeg at du får spist dig mæt i alt den kage og dejlige mad som du overhovedet kan proppet i dig! Husk på, at det først feder i morgen:)
 • Kære <navn>
  Jeg vil sige dig stort tillykke med fødselsdagen. Så gik der endnu et år, og du bliver smukkere og smukkere med tiden. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen. Du er en skøn person og behøver alt den lykke du kan få, du har fortjent det mere end nogen!
 • Kære <navn> 
  Du er som en god vin – du bliver bedre og bedre med årene. Du ønskes tillykke med den store dag, og jeg glæder mig til at fejre dig senere.
 • Kære <navn>
  Jeg håber at du får dig den skønneste dag. Du har jo en sød tand, som foruden masser af gaver, balloner, gaver og en masse grin så håber jeg at der også serveres lagkage til dessert!

 

Et sødt tillykke til din veninde

Herover er du blevet serveret nogle af de søde og sjove tekster som er perfekt til en veninde. Som sagt ovenover så bør du ikke bare kopiere disse tekster direkte (selvom du selvfølgelig sagtens kan gøre det!) men derimod lægge nogle ekstra kræfter i det. Hvis du er i tvivl om hvorvidt du skal overbringe din hilsen på Facebook eller lignende så læs videre herunder. Der er rigtig mange forskellige muligheder du kan vælge og det er ikke kun Facebook der er den eneste måde at overgive din hilsen på. Facebook er selvfølgelig den lette vej at gå, men præcist af denne grund er det ikke altid det klogeste valg, for nogle gange skal man vise at man har gjort lidt ekstra ud af det.

Brug Facebook eller send et fysisk brev

søde fødselsdagshilsner til venindeAlle bruger efterhånden Facebook og derfor er der også gode chancer for at din veninde gør. Mange af hendes veninder, familiemedlemmer, venner og lignende vil helt sikkert skrive tillykke med fødselsdagen på hendes væg på hendes profil. Det kan du selvfølgelig også sagtens gøre, men for at skille dig lidt ud fra mængden så kan du vælge at gøre det på en anden måde: du kan nemlig gør det på gammeldagsmanér (gammeldags kan måske diskuteres – vi skal ikke længere end 15 år tilbage før dette var det normale at gøre!), og sende teksten med et brev. Dette er selvfølgelig den vej du skal gå hvis du vil gøre din veninde ekstra glad da du på denne måde viser at du har gjort noget ekstra ud af at få sagt tillykke til hende!

Rate this post

Related Articles