Home Fødselsdags forberedelser Fødselsdags citater

Fødselsdags citater

by Alex
sjove fødselsdags citater

Find sjove fødselsdagscitater, som du kan sende til fødselaren på hans eller hendes store dag! Find eksempler på sjove fødselsdagscitater som kan tilpasses til din fødselsdaghilsen, så den bliver endnu mere personlig og speciel.

Alle de sjove fødselsdagscitater

 • Mange fødselsdage er godt for dit helbred. Studier har vist at folk med mange fødselsdage lever længere.
 • Jeg har besluttet mig for, at jeg ikke er gammel. Jeg er 25 plus fragt og moms.
 • Jeg spiser kage fordi et eller andet sted er det ens fødselsdag.
 • Jo ældre du bliver, jo bedre bliver du! Bortset fra hvis du er er en banan.
 • Du er kun ung én gang livet, men du kan til gengæld være barnlig hele livet i gennem.
 • Din fødselsdag minder mig om den gamle kinesiske vismand: Ung Ik Mer.
 • Tillykke med fødselsdagen. Husk på, at det aldrig er for sent at blive lige præcis det du gerne vil. Bortset fra hvis du vil være yngre, så er du på den!
 • Alderdom er slet ikke så slemt, når du overvejer alternativet!
 • Du har ikke fødselsdage. Du stiger bare et level op!
 • Indeni hver en gammel person er en ung person, der tænker – hvad dælen gik der galt?
 • Den bedste måde at huske din kones fødselsdag på, er at glemme den en gang.
 • De siger at du mister din forstand når du bliver gammel. Men de siger ikke at du ikke vil savne den ret meget.
 • Jeg planlægger at leve for evigt. Så langt så godt!

 

Flere  sjove og søde fødselsdagscitater

  • Hvor gammel ville du være – hvis du ikke kendte din egen alder?
  • Nytår er enhver mands fødselsdag!
  • Nogle vil måske mene jeg er blevet gammel, men for mig er en gammel alder altid 10 år ældre end min!
  • Du ved du er ved at blive gammel når lysene på kagen koster mere end selve kagen!
  • De første 100 år er de sværeste!
  • Jeg blev opdraget til at respektere de ældre. Nu behøver jeg ikke respektere nogen!
  • Livet begynder først som 40 årig.
  • Vær sød mod dine børn – de skal vælge dit plejehjem engang.

 

Guide: Eksempler med de bedste fødselsdagshilsner!

Send et sjovt fødselsdagscitat til en du holder af!

sjove fødselsdagscitaterEt fødselsdagcitat kan altid bruges til at krydre en fødselsdagshilsen, så den kommer til at skille sig ud fra de mange andre fødselsdagshilsner som fødselaren garanteret vil modtage på sin store dag. Der er mange forskellige og sjove fødselsdagscitater som man kan se i listen ovenover, og de kan som regel på et smil frem på fødselarens læber. Det er som nævnt før altid en god ide at skræddersy sin hilsen og derved citatet man inkludere til lige netop den fødselar som man sender citatet til. Hvis fx fødselaren fylder rundt, bør dette selvfølgelig nævnes i citatet da denne dag selvfølgelig er noget ekstra specielt. Du kan i øvrigt finde mange flere citater her!

Man skal selvfølgelig også tænke på om fødselaren vil finde citatet sjovt. Der er mange af overstående citater som ser alderdommen fra en sjov vinkel. Hvis det er et meget ømt punkt for fødselaren at han eller hun er ved at bevæge sig lidt for langt op af på alderdomstien så kan det selvfølgelig være at man bør overveje en ekstra gang, hvor sjovt det i grunden er, at nævne alderen. Hvis man godt kunne tænke sig at sige bare lidt om fødselarens alder på en sjov og uskyldig måde, så kan man altid bruge det klassiske nummer, hvor man ved “et uheld” kommer til at bytte om på tallene til fødselarens alder. Hvis fx fødselaren fylder eksempelvis 83 år, så kan man komme til at bytte om på tallene så der er istedet lige pludselig kommer til at stå 38 år. Det er en sjov og hyggelig måde, som samtidig viser fødselaren at han eller hun stadig virker ung og frisk. Det fødselsdagscitater dog formentligt de færreste som vil rynke på næsen af et sjovt og hyggeligt fødselsdags citat, som driller fødselaren lidt med sin alder. Mange af overstående citater er ret så kreative så ofte vil det, som nævnt tidligere, blot fremkalde et smil på fødselarens læber! Nogle af overstående citater er skrevet med en præcis alder i mente, så nogle af fødselsdagscitaterne er selvfølgelig “låst” fast til en bestemt alder. Det gør sig dog ikke gældende for størstedelen af de citater du vil se herover, og derfor vil der ved mange måske stå en bestemt alder, men hvis man bare lige udskifter tallet, så vil det stadig kunne bruges til en hvilken som helst anden fødselsdag!

Gør fødselaren glad med et fødselsdags citat!

Det var alle de mange fødselsdagscitater for nu! Jeg håber du kunne bruge en eller to fra listen, som evt. kan blive brugt i en fødselsdagshilsen på Facebook eller måske i et klassisk og gammeldags brev. Et fødselsdagscitat er selvfølgelig blot et af de elementer, der gør sig godt på en god fødselsdag. En fødselsdag er selvfølgelig så meget mere, men det går alt sammen op i en højere enhed, og derfor kan et sjovt og sødt fødselsdags citat være med til at gøre dagen ekstra god for fødselaren! Hvis man skal til fødselsdag hos fødselaren på en anden dato end den dato som fødselaren rent faktisk har fødselsdag på, så kan man passende finde to forskellige citater herop som man kan bruge til at indsætte både i fødselsdagshilsnen på dagen for fødselsdagen og dernæst lave en ekstra hilsen som overrækkes personligt på den dag hvor fødselaren holder fødselsdag for sine venner og familie. Man behøver ikke “nøjes” med blot et enkelt citat og man kan passende inkludere et eller to og måske sågar tre sjove citater fra listerne herover. Uanset hvad man vælger, så kan man hvertfald være stensikker på at fødselaren vil bide ekstra mærke i et fødselsdagscitat som er beskrivende og ekstra sjovt på samme tid!

Ligger du inde med et sjovt og godt fødselsdagscitat? Så vil jeg meget gerne høre fra dig, så vi kan få lavet listen ovenover så stor som mulig. Man kan ikke få nok af sjove fødselsdagscitater og selvom man ikke har fødselsdag, så vil mange af os nok stadig kunne få et smil på læben ved at læse nogle af overstående citater, for de beskriver det som ingen af os kan gøre noget ved: nemlig det faktum at vi bliver ældre og ældre. Det er jo som bekendt ikke noget vi kan gøre noget ved, så istedet for at lade det gå os på, så vælger man at se det var en humoristisk og positiv vinkel – og det er lige netop det et godt fødselsdags citat kan gøre!

Guide: Vil du skrive den mest kreative og sjoveste fødselsdagshilsen? Læs her hvordan!

Rate this post

Related Articles