Home Fødselsdagsfesten Tillykke med fødselsdagen Billeder

Tillykke med fødselsdagen Billeder

by Alex

Hvis man vil få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen så kan det altid betale sig at finde et rigtig fint og sødt Tillykke med fødselsdagen billede og vedlægge sin hilsen til fødselaren. Her på siden finder du masser af gode billeder som du kan bruge til at få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen til en speciel person som du holder af, hvad end det er en tæt ven eller veninde eller måske et familiemedlem, der fylder år. 

Det er altid specielt at fylde år hvad end man så fylder rundt eller ej, og derfor er det altid rart at vide at ens nærmeste sender rare tanker på dagen. En fødselsdagshilsen kan derfor altid gøre underværker og især hvis man vedhæfter et fint og sødt billede ved siden af. Tag et kig i samlingen af Tillykke med fødselsdagen billeder her! 

Liste med alle de søde og sjove Tillykke med fødselsdagen billeder

Der burde være noget for enhver smag! Hvis du er mere til en bestemt genre indenfor fødselsdagsbilleder så kan du fx tage et kig på clipart til fødselsdag, som specifikt indeholder billeder indenfor denne kategori. Der er som sådan ikke noget rigtigt eller forkert billede at benytte sig af når det kommer til at få ønsket godt tillykke med fødselsdagen, og det er selvfølgelig fordi at det uanset hvilket billede man vælger op med at bruge, viser at man gerne vil gøre noget ekstra ud af den tillykke med fødselsdagen hilsen man får sendt afsted. 

 

Hvilket Tillykke med fødselsdagen billede skal man vælge?

Dette er godt nok lige blevet diskuteret en smule og for at opsummere så kan man ikke sige at der er et billede, der er rigtigt eller forkert at bruge. Dog vil jeg nok mene at hvis man skal sende et billede til en fødselar, der måske stadig er barn så vil det altid være en god ide at sende et Tillykke med fødselsdagen billede som udstråler noget ekstra charme og som måske indeholder et par ekstra farver eller måske et sødt billede med en kat eller lignende, som får smilet frem hos fødselaren. Dette er selvfølgelig ikke et must, og uanset hvad så kommer man langt med at vælge et af de billeder som man finder herover.

Der er rigtig mange måder man kan benytte sig af billedet på i øvrigt. I vores moderne tid er der rigtig mange, der bruger Facebook til at ønske tillykke med fødselsdagen til venner og familie. Dette er en fin ide og her kan man jo oplagt også inkludere et billede til sin hilsen. På denne måde sikre man også at ens hilsen ikke drukner i mængden af de mange andre hilsner som fødselaren måske vil opleve at modtage på dagen. Og hvis man vedhæfter et billede så viser man samtidig til fødselaren at man gerne vil gøre lidt ekstra ud af sit fødselsdagskort.

Få tips til at skrive det bedste fødselsdagskort her!

Hvad skal man skrive med billedet?

Det er et rigtig godt spørgsmål og ligesom med billederne er der her intet rigtigt eller forkert svar. Det hele kommer an på hvem man sender sin hilsen til, for en ting er til gengæld sikkert og vist – den bedste måde man kan få sagt tillykke med fødselsdagen på til en nær person er ved at gøre den personlig. Så hvis man på en eller anden måde kan finde et billede der har noget med fødselaren at gøre (et hurtigt eksempel kunne være hvis fødselaren har et bestemt yndlings dyr eller lignende og kortet indeholder dette dyr) eller hvis fødselaren har tænkt sig at holde en fødselsdagsfest med et bestemt tema vil det selvfølgelig være oplagt at inkludere et billede, der vedrører dette tema. Men nu kommer jeg vist til at snakke en smule uden om for dette afsnit handler selvfølgelig ikke kun om billedet, men hvad man rent faktisk skal skrive i sin Tillykke med fødselsdagen hilsen. Her er et par tips man kan tage i brug:

  • Gør den humoristisk (Hvis fødselaren er ved at være oppe i årene kan man skrive noget ala: “Man ved man er oppe i årene, når lysene koster mere end kagen” etc.)
  • Gør den personlig.
  • Gør den kort, men præcis.
  • Fortæl evt. en lille anekdote om livet
  • Inkludere et klogt ordsprog eller citat om at fylde år. 

Skal billedet lægges ved gaven?

Man kan som sagt overbringe billedet på mange forskellige måder. Nogen vælger at lægge billedet med i sin fødselsdagshilsen men man kan også vælge blot at tilføje billedet til den gave man giver fødselaren. Der er intet der er bedre end at kunne overrække sit Tillykke med fødselsdagen billede personligt, så hvis man er inviteret med til en evt. fødselsdagsfest så vent med at give billedet til denne dag.

Rate this post

Related Articles