Home Fødselsdags ideer til festen Den varme stol – leg til fødselsdagen

Den varme stol – leg til fødselsdagen

by Alex
den varme stol fødselsdag leg

Til fødselsdagsfesten så er det ofte en god ide at få indblandet fødselaren da det jo er denne person man er kommet for at fejre. De fleste fødselsdagslege går dog ud på at få denne person i centrum på en eller anden måde, så hvis man gerne vil være lidt sød ved fødselaren og gøre så det denne gang ikke er fødselaren men en af de andre gæster der kommer ud på slap line, så kan du måske gøre brug af denne sjove fødselsdags leg.

LÆS HER: 15 mest geniale selskabslege

Reglerne til legen

Reglerne er som følger: man skal have en række gæster klar som skal op at sidde i den varme stol. Man skal på forhånd have klargjort en række spørgsmål, der gerne må spørge ind til informationer der vedrører fødselaren. Det kan evt. være noget lignende disse spørgsmål:

  • Hvilket årstal er fødselaren født?
  • Hvad hed fødselarens folkeskole?
  • Hvad hedder fødselarens mor eller far?
  • Hvor mange søskende har fødselaren?

Spørgsmålene må meget gerne varierer i sværhedsgrad, så mens nogle kan forkomme meget trivielle og lette så kan det næste spørgsmål altså vise sig at være ret så svært at svare på.

Når man har forberedt en lang række spørgsmål kan legen begynde. Nu skal man sætte gæsten i en stol, så det er synligt for alle gæsterne. Nu begynder man en nedtælling på 1 minut, og i dette minut skal personen besvarer så mange spørgsmål omkring fødselaren som overhovedet muligt. For hver gang personen svarer rigtigt får denne et point. Når runden er slut tæller man sammen hvor mange point der er blevet scoret og nu er det næste persons tur. 

Hvem kender fødselaren bedst?

På denne måde får man altså mange personer op i den varme stol og til sidst skal man finde ud af hvem der har flest point. Udover at kunne blive kåret som vinder af legen, så har denne person nu også retten til at kunne kalde sig den person der må vide aller mest om fødselaren.

Vil du læse om mange flere lege til festen kan du gøre det på festleg.dk

 

Rate this post

Related Articles