Home Uncategorized Søde fødselsdags rim

Søde fødselsdags rim

by Alex
fødselsdags rim

Er du på udkig efter søde fødselsdags rim? Så er du kommet til det rette sted. Vi har her samlet den største samling du finder på nettet med fødselsdags rim. Rimene her er både søde, sjove og hyggelige og de kan bruges til alle mulige forskellige formål men mest populært er det, at benytte sig af disse fødselsdags rim i fødselsdagskort eller hilsner. 

Find de søde fødselsdags rim her

Du kan som tommelfingerregel ikke gør nok ud af dit fødselsdagskort. Jo flere kræfter du ligger i dit fødselsdagskort jo mere understreger du over for fødselaren er det er en person, som du tænker på på hans eller hendes store dag. Derfor kan du med rette finde nogle af disse rim og inkludere i din hilsen for på den måde viser du at du gør lidt ekstra ud af at få sagt ordentligt tillykke istedet for den generiske fødselsdagshilsen som der alligevel vil poppe flere op af på fødselarens Facebook side.

 1. Et stort tillykke skal lyde til dig på dagen. Vi ønsker alt godt for både dig – og dobbelthagen.
 2. Lad os komme igang med at fejre dagen, der jo er din. Det skal gøres med mange flasker vin!
 3. Hvor er det da i grunden utroligt som tiden den går. Du er allerede blevet 50 år.
 4. Stort og hjerteligt tillykke med de 60 år. Det er nu utroligt så skarpt du står!
 5. Et ekstra år i dit liv er nu gået,
  Tænk på alle de frø du i løbet af dagene har sået,
  Vi ønsker dig fra os verdens allerbedste dag!
  Vi håber inderligt du kan lide vores hjemmebag!
 6. Du får altid os andre til at le,
  Og derfor har vi sørget for gaver så langt øjet kan se,
  Når vi mødes til næste år,
  Så vil vi måske endelig kunne se det første grå hår.
 7. I dag fylder du endnu engang år. Vi håber du en fortryllende dag dig får.
 8. I dag fylder du endnu engang år, sikke tiden dog går, og vi håber du en fantastisk dag dig får.
 9. Stort tillykke, og vi håber du kunne bruge gaven. Lad være at spise dig alt for mæt, det kan ses på maven!
 10. I dag er du i centrum, og vi alle vil fejre dig! Husk blot, at vi alle synes du er super duper sej!

GUIDE: Find de BEDSTE fødselsdagskort her!

Sådan bruger du fødselsdags rimet!

Så har du fået præsenteret ti af de bedste og sødeste rim du kan bruge til at lykønske en person, der står dig nær, tillykke med fødselsdagen. Der er mange forskellige måder at bruge et fødselsdags rim på, og det mest oplagte er selvfølgelig at skrive det i sin hilsen til fødselaren. Hvis det er denne mulighed du ender med at vælge, så kan det anbefales at du fletter det ind i resten af teksten for dit fødselsdagskort, og bestræber dig på at sætte det ind så det virker så naturligt som muligt. Det kan måske være nemmere sagt end gjort, men giv dig selv en anledning til at bruge rimet. Det kan være at du vil understrege en pointe du gør i din hilsen og derfor bruger et rim til at få det frem med. Hvis du er virkelig ferm med det danske sprog kan du vælge at lave hele dit fødselsdagskort som et stort fødselsdags rim. Her skal du virkelig tænke ud af boksen og her nytter det ikke noget blot at bruge én eller to af de rim du ser herover. hvis du virkelig gerne vil sørge for at dine fødselsdags rim kommer til at stå frisk i hukommelsen for fødselaren længe efter, at du har overrakt det, så gælder det om at få inkluderet hvertfald 5-10 rim. Så langt så godt, længden er lagt fast, men hvad skal rimene handle om? Noget af det vigtigste du kan gøre er at gøre din tillykke med fødselsdagen-hilsen så personlig som muligt. Derfor bør du få nedskrevet nogle ting om fødselaren som kort og præcist fortæller hvilken type person fødselaren er. Har fødselaren nogle sjove eller måske sågar pinlige vaner? Skynd dig at få disse skrevet ned i rimene. Går fødselaren mon til en sport, eller har fødselaren lavet nogle sjove ting, som kan berettes om?

Hvis du gerne vil have inspiration til at at få sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen, så kig i vores STORE guide her.

 Det var alle de søde fødselsdags rim for nu!

Det var alle de sødeste og sjoveste fødselsdags rim for nu. Hvis du selv ligger inde med et fødselsdags rim som er ligeså godt som dem du finder i listen herover, så vil jeg hellere end gerne høre fra dig, så vi kan få dit rim inkluderet i listen herover. Denne liste bliver hele tiden udvidet og opdateret – hvilket i øvrigt gælder for hele siden, så kom jævnligt tilbage og læs mere om dine yndlings fødselsdags rim og meget andet.

Hvis du vil læse mere om fødselsdag, og hvordan man holder den perfekte fest, så gå til forsiden hvor alle de bedste artikler er samlet, så du hurtigt kan få overblik over den.

Rate this post

Related Articles