Home Fødselsdags ideer til festen Sjov fødselsdagsleg: Klemmelegen

Sjov fødselsdagsleg: Klemmelegen

by Alex

Klemmelegen er en sjov og hyggelig leg, som man kan bruges til en hvilken som helst festlig lejlighed, og selvfølgelig passer den også godt ind til en fødselsdagsfest, som et festligt indslag, der kan få folk til at grine og have det sjovt. Reglerne er simple, og i alt sin enkelthed går legen ud på, at man skal få samlet så mange klemmer sammen fra de andre deltagere som overhovedet muligt. Det lyder måske meget simpelt, og det kan da også være hurtigt at man får samlet en masse klemmer sammen, men man skal passe på! For ligeså hurtigt som man har fået samlet en masse klemmer sammen, ligeså hurtigt kan man risikere at miste dem igen. Legen kan vare ligeså lang tid som man finde det naturligt, men vi anbefaler at en leg, der varer omkring en times tid kan anbefales.

Hvordan:

Som forberedelse til legen, skal du starte med at finde så mange klemmer som svarer til antal gæster til fødselsdagen. Hvis der fx er 30 gæster til fødselsdagen, skal du altså skaffe 30 klemmer. De klemmer, der er bedst velegnet er de typiske tøjklemmer, som ofte fåes i mange forskellige farver.

Når gæsterne ankommer til festen får de hver og især en klemme, som hænges fast i deres bluse / skorte / kjole. Den skal tydeligt kunne ses for de andre gæster, så man må altså ikke gå rundt og gemme på den ved at hænge den fast et sted, hvor den ikke let kan ses for de andre gæster. Forklar alle gæsterne at legen går ud på at alle nu har modtaget en klemme. Over den næste time må man ikke sige “ja” på noget som helst tidspunkt. Hvis det alligevel sker, at man kommer til at svare ja til en anden gæst, så skal man aflevere sin klemme til denne gæst. Den gæst, der har samlet flest klemmer sammen efter timen vinder legen.

Det lyder måske simpelt, men tro os! Det kan være utrolig svært at undgå at sige “ja”. Når først fødselsdagen går ordentligt igang, så kan det være meget let at komme til at svare “ja”, hvis man bliver spurgt af et tilsyneladende uskyldigt spørgsmål fra en af de andre gæster.

 

Søger I mere sjov fødselsdagsunderholdning?

Mangler I mere inspiration til god og sjov underholdning til at spice jeres fødselsdag en smule op? Så læs vore kæmpe guideom netop underholdning til fødselsdagen!

Rate this post

Related Articles