Home Artikel Lav dit eget gavekort til fødselaren

Lav dit eget gavekort til fødselaren

by Alex
gavekort til fødselaren

Lav dit eget gavekort til fødselaren

I nogle tilfælde er et gavekort den bedste gave til fødselaren. Det kan være, fordi du vil give fødselaren en gave, som ikke er håndgribelig – som f.eks. en oplevelse eller en tjeneste – fordi du kun vil give et tilskud til fødselaren og ikke hele gaven, eller måske fordi du ikke ved nøjagtigt, hvad fødselaren vil have – f.eks. tøj, møbler, køkkenting osv. 

Hvis fødselaren selv skal ud at købe ting for gavekortet, er du selvfølgelig nødt til at købe gavekortet i den pågældende butik. Men skal du med fødselaren ud at handle, eller vil du give ham/hende en oplevelse sammen med dig eller en tjeneste – som f.eks. rengøring, græsklipning eller lignende – så kan du sagtens lave et flot gavekort selv.

Brug en skabelon

Er du kreativ, går du selvfølgelig bare i gang med saks og papir i fri hånd, men du kan også benytte dig af en skabelon. Læs mere om skabeloner til hjemmelavede gavekort.

Med en skabelon kan du lave et gavekort på under fem minutter. Og er grunden til, at du give et gavekort ikke en af de førnævnte, men simpelthen fordi du har glemt at købe en gave, så er det den perfekte løsning. Har det hele tiden været planlagt, at du vil give fødselaren et gavekort, så har du masser af tid og kan i stedet lave et gavekort, der næsten er en gave i sig selv.

Tilpas gavekortet til indholdet

Ligesom du kan pakke pengegaver ind, så det kan ses, hvad pengene er øremærket til, kan du også lave gavekortet, så det ud af selve gavekortet fremgår, hvad det skal bruges på.

Det kan du gøre ved at printe eller tegne billeder af gaven – f.eks. et billede af Restaurant Pakhuset, hvis det er invitation til en middag dér, eller en tegning af mutter med kost og spand, hvis gavekortets værdi er en rengøring.

Du kan også gøre det ved at lave en minimodel af gaven – en lille kurv med stiver, der holder en ballon over kurven, hvis gaven er en tur i luftballon, eller en kjole klippet ud af noget stof med et prisskilt med 500 kr. på, hvis gavekortet kan bruges til at handle tøj for 500 kr.

Hjemmelavet gavekort – tekst

Hvis det ikke er indlysende, hvad gavekortet kan bruges til, er du nødt til at skrive en tekst på det. Men hvad skriver du på et gavekort?

Du kan selvfølgelig bruge den traditionelle:

”Dette gavekort berettiger [fødselarens navn] til køb af varer for [beløb] kr. hos [butik]” eller ”Dette gavekort berettiger [fødselarens navn] til tre gange rengøring udført af [dit navn]”.

Men du kan også gøre det lidt mere uformelt og skrive det som en hilsen:

”Kære [fødselarens navn]. Her får du et gavekort til en middag sammen med mig på Restaurant Pakhuset på en dato vi aftaler senere. Knus [dit navn]”.

Uanset hvordan du laver dit gavekort, og hvad du skriver på det, så vil det med garanti blive en god fødselsdagsgave.

God fornøjelse med projektet!

Rate this post

Related Articles