Home Fødselsdags forberedelser 3 idéer til fødselsdagsgaver til kabale-elskeren

3 idéer til fødselsdagsgaver til kabale-elskeren

by Alex

fødselsdagsgaver kabaleelskerenDet er ikke altid, at det er nemt at finde en god gave. Det er gældende, hvad end du skal finde en gave til en god ven, din mor eller en faster, som du ikke snakker specielt meget med.

Hvis du har svært ved at finde på en god gaveidé, er det oplagt at fokusere på modtagerens interesser. Det er næsten altid muligt at finde en god gave på denne måde. Her får du fx tre gode gaveidéer til én, der elsker kabale.

1. Et nyt sæt spillekort

Hvis man spiller meget kabale, kan man ikke have spillekort nok. Faktisk er der mange, der spiller kabale i et sådant omfang, at de hurtigt slider deres kort. Andre har blot en tendens til at miste nogle af deres kort, når de spiller.

Derfor er et nyt sæt spillekort også en fin gaveidé. Der vil være nogen, der mener, at det er for nem en gave, men faktum er, at modtager vil værdsætte gave. Når alt kommer til alt, så er det dét, det handler om.

2. Personligt sæt spillekort

Hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af det, end blot at give et almindeligt sæt spillekort, så bør du overveje et personligt sæt spillekort. Der findes nemlig flere steder, hvor du kan få lavet spillekort med egne billeder.

Det er muligt at lave personlige kort med egne billeder på både for- og bagside. Fx kan man få lavet spillekort til ens mor, hvor der er et billede af hende på alle dronningekort. Det giver lidt flere muligheder.

3. 100 kabaler – Bog af Hermann Kühne

Hvis du skal give en gave til én, der elsker at lægge kabale, men måske ikke lægger meget andet end 7-kabale, så er denne bog en ideel gaveidé. Som titlen også indikerer, så er det en bog, der indeholder regler til hele 100 forskellige kabaler.

Derfor er det ikke blot en gave, der vil gøre modtageren glad. Det er også en gave, der kan holde modtageren beskæftiget i rigtig lang tid. Vil du gerne gøre mere ud af gaven, kan du med fordel kombinere flere af forslagene fra denne artikel.

Rate this post

Related Articles