Home Artikel Sådan kan I gøre 18 års fødselsdagen lidt mere sjov

Sådan kan I gøre 18 års fødselsdagen lidt mere sjov

by Alex
gør 18 års dagen så sjov

Når man bliver 18 år står man i grænselandet mellem barn og voksen. Festen er noget stort og grundet alderen skal den stadig være sjov og festlig. Dette skal ske gennem sjove aktiviteter, fed musik, masser af drikkelse samt mange festglade mennesker!

Sjove aktiviteter for alle 

Sjove aktiviteter er altid med til at krydre en fest og holde et vis aktivitetsniveau med grundlag for latter og sjov. Aktiviteter kan være mange ting og kan variere i alt lige fra drukspil med kort til øl bowling, beer pong og meget mere. Det sidste nye er stødbånd, der virkelig kan få folk til at more sig. Her kan man give folk stød, mens de foretager sig noget og styrken kan indstilles så den passer til alle.  

Sørg for god musik 

Musikken er altafgørende for en god fest. Lav en fed playliste inden. Så skal du heller ikke tænke på det i løbet af aftenen. 

Når man skal vælge den gode musik, der kan spille for fulde drøn til festen så skal man huske at tænke over følgende:

  • Hvad er det for en gruppe mennesker der er samlet? Dette er vigtigt at få styr på som noget af det første for det nytter ikke noget at man vælger dansemusik, der er masser af gang i, hvis det er en fødselsdag, hvor der også er samlet mange af de ældre fra familien. I så fald skal man måske helt undlade at der kommer alt for meget gang i højtalerne.
  • Hvor unge er gæsterne? Hvis gæsterne derimod er unge og er klar på, at der skal komme gang i festen så kan man passende vælge noget musik, der får alle med.
  • Hvor mange gæster er med? Hvis man ikke er samlet en så stor gruppe så kan man måske bruge noget af musikken til forskellige lege som fx hit med sangen eller måske en stoledans, hvor man kan bruge fødselarens yndlingsmusik som baggrundsmusik til legen.
  • Skal I i byen efterfølgende? Hvis I skal i byen efterfølgende så kan det også give god mening at vælge noget musik, der får alle i den helt rette stemning. Det nytter ikke noget at man tager på vej i byen for at finde ud af, at det ikke er noget godt musik man har spillet for det kan nemlig have den stik modsatte effekt.
  • Hvor længe skal festen varer? Hvis festen skal vare ud til langt på natten så kan man roligt sætte noget musik på, som får alle med til at sidde og nynne med eller måske danse med. Hvis man holder sin fødselsdagsfest derhjemme, så bør man nok lige forhøre sig en ekstra gang med naboen og så lige igen for at være helt sikker på, at man har lov til det, og det ikke kommer til at genere dem alt for meget.

Masser af drikkelse

Gå ALDRIG ned på alkohol til 18 års fødselsdagen. Det er bare sjovere når man har drukket. Og med en masse godt alkohol så kommer der samtidig også en masse sjove drukspil som man lige pludselig kan lave sammen. Her er der mange gode og sjove drukspil, der pludselig kan laves. Dog bør man nok gøre sig selv vis om at det kan blive svært at få alle med hvis man nu holder en fest, hvor der er inviteret rigtig mange. Men hvis man er under 10 eller 20 gæster så kan det altid være sjovt at hive fx nogle kort frem.

Sørg for at samle en god flok 

Mange festglade mennesker danner større grundlag for et sjov fest end få mennesker. Sådan er det bare. 

 

 

Rate this post

Related Articles