Home Artikel Sådan holder du den perfekte fødselsdag for din baby

Sådan holder du den perfekte fødselsdag for din baby

by Alex
perfekt fødselsdag for din baby

Fylder din lille baby snart år? Måske nærmer I jer den første fødselsdag hvor jeres barn har været her et helt år. For de fleste forældre vil man gerne gøre denne dag lidt ekstra speciel for sit lille barn. 

Hvis du gerne vil gøre lidt mere ud af 1 års fødselsdagen for din baby så finder du her et par tips til, hvordan det kan gøres og hvordan du kan få fejret jeres lille nye familiemedlem på en sød og hyggelig måde.

Find en sød gave

Hvis du gerne vil forkæle ham eller hende lidt ekstra så er gælder det først og fremmest om at få købt nogle gode og søde gaver. En gave kan måske også gøre det, men hvorfor stoppe der, når det meste legetøj til babyer ikke koster specielt meget. 

Mange forældre vælger at finde hjælp på nettet, når dette skal købes og hvis du også føler at det vil gavne dig, så kan det til hver en tid anbefales at gå ind på en side som fx babyhelp.dk, hvor man kan finde hjælp og gode ideer til at få købt det bedste udstyr til ens lille ny.

Skriv et lille sødt fødselsdagskort

Du skal da heller ikke glemme at skrive et sødt fødselsdagskort eller en lille sød fødselsdagshilsen. Det er klart at jeres baby ikke kan forstå noget af det, der står i teksten, men charmen ligger her i, at man bør gemme det og lade barnet læse det når han eller hun bliver ældre og måske begynder i folkeskole. 

På den måde vil det blive et kært minde, som barnet vil passe på længe efter og som det altid vil være hyggeligt at finde frem og læse, hvad ens forældre skrev om en, dengang man var helt lille.

Du kan finde inspiration til at skrive søde fødselsdagshilsner på siden her.

Inviter andre babyer med

Til sidst kan det anbefales at invitere nogle gæster med, som selv har babyer. Det gør stemningen rigtig hyggelig – omend det godt nok også kan gøre det en lille smule mere kaotisk. Men det er som regel et kompromis der er værd at indgå, for med andre småbørns forældre med til fødselsdagsfesten så har man en masse at snakke om, og som regel vil det bare gøre fødselsdagen endnu mere hyggelig og speciel.

 

Rate this post

Related Articles