Home Artikel Møbel i fødselsdagsgave til din kone eller mand

Møbel i fødselsdagsgave til din kone eller mand

by Alex

Hvis du har svært ved at finde på fødselsdagsgaver til din partner, kunne det være en ide med møbelgaver. Det er en ideel gave at få fra sin samlevende partner, da de ofte har en god ide om, hvad der mangler i hjemmet og hvad der er plads til. Det kan også være en dejlig gave at give, da det ofte kan komme jer begge til gode med et nyt møbel i hjemmet.

Kontinentalseng – en fødselsdagsgave til jer begge

En kontinentalseng er en dobbeltseng, der består af tre lag: en boxmadras i bunden, en springmadras i midten og på toppen en topmadras. Disse tre lag arbejder sammen om at give dig top komfort og støtter din krop så godt som muligt. Grundet de tre lag giver kontinentalsengen bedre komfort end f.eks. boxmadrassen alene, der ellers har været et populært valg i Danmark tidligere. Udover den gode komfort er kontinentalsengen også flot og kan blive en god del af et godt look i soveværelset. Den har også en god højde, så man er godt hævet over gulvet, hvilket mange er glade for.

Det er en god ide at bruge lidt tid på at vælge sengen, for selvom de alle har fem komfortzoner, er der små forskelle, som kan gøre en stor forskel i længen. Hvilken seng, du skal vælge, afhænger bl.a. af hvor meget du vejer, hvor varmt du får det, når du sover, og hvor mange penge du er villig til at betale for sengen. Kontinentalsengen er også en gave du selv vil få meget ud af, da I jo begge skal ligge i den, så det er udover en god gave også en god opgradering i soveværelset. Dette kan også retfærdiggøre at bruge lidt flere penge på gaven, end du måske normalt bruger.

Skrivebord – forbedr din partners arbejdsmiljø

En gave, der nok er mere til gavn for din partner end dig selv er skrivebordet. Hvis din partner har et job, der kræver meget tid ved computeren eller med hovedet i bøgerne, kan det være en stor fordel med et godt skrivebord. Særligt for nylig er mange kommet til at skulle arbejde hjemmefra, og her er det ikke sikkert, at der er sat den nødvendige plads af til arbejdet. Gør din partners arbejdsmiljø bedre med et godt og rummeligt skrivebord. Der kan fås mange forskellige skriveborde i mange forskellige størrelser og former. Her er det vigtigt at finde et, der passer lige nøjagtig til din partners behov. Skal der f.eks. være ekstra god plads til mapper og bøger? Eller er det vigtigt med et bord, der kan sænkes og hæves, så man kan stå op og arbejde? Disse er ting, der er værd at tage i mente, når du udvælger skrivebordet.

Massagestol – tilføj lidt luksus til hverdagen

Hvis du gerne vil give din partner lidt ekstra luksus, kan du give ham eller hende en massagestol. Massagestolen er noget, som de fleste vil sætte pris på – og mon ikke du også selv vil blive glad for den. Massagestole kan fås i mange forskellige prisklasser, afhængigt af hvilke funktioner den skal have. Hvis du gerne vil have noget, der er lidt billigere eller mindre, kan du evt. købe et massagesæde, som skal påføres en stol. 

Rate this post

Related Articles