Home Fødselsdags ideer til festen Hvordan giver man fødselaren den bedste fødselsdag?

Hvordan giver man fødselaren den bedste fødselsdag?

by Alex
fødselsdag

Hvordan giver man fødselaren den bedste fødselsdags?

I løbet af et år er der mange fødselsdage, som skal fejres for både familie, venner, bekendte og kollegaer.  Men selvom du sikkert har været til en del fejringer, er det altid en god ide at tænke lidt over, hvordan man kan være med til at give fødselaren den allerbedste dag. 

Læs videre og få et par gode råd til, hvad du skal tænke over og hvordan du kan være med til at gøre dagen hyggelig.

Så er du sikker på, at fødselaren får så fabelagtig en fødselsdag, at den sent bliver glemt. 

Hvad inviteres der til?

Først og fremmest skal du have gjort dig et indtryk om, hvilken form for fest du er inviteret til. Hvad har fødselaren tænkt og hvad er den umiddelbare stemning. Du kan allerede se det på invitationen, om det er lagt op til den helt vilde abefest, gode samtaler over et glas rødvin eller en eftermiddag med boller og lagkage. 

Det som fødselaren ønsker, er det som skal ske. Så du skal passe på med at have din egen agenda og i stedet være opmærksom på, hvad fødselaren selv giver udtryk for. 

Hvad er ønskerne?

Er der ikke en ønskeliste, kan du altid bede om en. Hvis du kender personen godt, kan du måske finde en gave, som du ved de bliver glad for. 

Hvis ikke personen ønsker sig noget, er det altid en god ide at have noget med alligevel. I så fald skal det dog bare være noget småt. Måske en fin blomst eller en god flaske vin. Du kan også prøve at være kreativ og finde noget mere særligt.

Har du sørget for festmusikken?

Hvis man selv er musiker er det oplagt at give en hånd med på dette område. Hvis festen er stor nok vil der sandsynligvis skulle bruges noget god musik til at sætte festen i gang eller måske hjælpe med at få gæsterne til at komme i et godt og festligt humør senere på aftenen. Hvis ikke du selv spiller musik kan det være du kender nogle, der kan står for det.

Hvis ikke du gør, så frygt ikke – så kan du finde festmusik her.

Kan du hjælpe med noget?

Sørg altid for at give en hjælpende hånd. Du må gerne spørge fødselaren på forhånd, om du skal have noget med eller personen mangler hjælp til noget. Så viser du allerede fra start, at du står klar, hvis der er brug for det. 

Hvis gæsterne hjælper til, så bliver byrden for værten mindre, og denne har mulighed for at nyde dagen og bare blive fejret. Og det er jo æresgæsten, som skal lave mindst på sin dag. 

 

Rate this post

Related Articles