Home Fødselsdagsblog Husk til fødselsdagen (Del 1)

Husk til fødselsdagen (Del 1)

by Alex
husk til fødselsdagen

Denne fødselsdagsartikel er skrevet af vores studiemedhjælper Mona. Vi håber I kan lide den!

Vi kender det allesammen. Følelsen af hvor rart og dejligt det kan være at gå og glæde sig indtil det bliver den store dag, hvor man kan kalde sig fødselar og hvor man går et trin ekstra op på livets store rangstie. Dette er en stor dag og det er sådan set uanset om man så fylder 36 år eller måske fylder 70 år og er rund fødselar.

Når man har fødselsdag så er der selvfølgelig også mange der omgående vil begynde at tænke på at få afholdt en stor fødselsdagsfest for alle sine nærmeste venner, familie og måske endda også de tætteste kollegaer man har fra sit arbejde.

Dette er en utrolig god ide og der er da ikke nogen anden bedre undskyldning end af få set alle sine bedste venner end ved at inviterer dem til en stor fødselsdagsfest. Når først beslutningen er taget om at man skal have afholdt en stor fødselsdagsfest for alle ens nærmeste i sin omgangskreds så er der omgående en masse ting der skal ses til. 

Mange af disse ting kan blive glemt i det store virvar der eksistere, og derfor er du her kommet til det rette sted. Mange læsere sender os ofte beskeder om alt der har med fødselsdagen at gøre. Det kan være alt lige fra hvordan man får inviteret sine gæster til hvilken gave man bør give til den heldige fødselar. 

Sådan kommer du igang med fødselsdags forberedelserne 

Der er derfor heller ikke noget at sige til at mange af vores læsere også spørger os om hvordan man bedst kan sikre at der ikke er noget der bliver glemt i det store fødselsdagskapløb mod tiden som begynder så snart at man kommer i gang med forberedelserne. Her er det også vigtigt at understrege en vigtig ting, som vi også skriver og prøver at sætte en stor fed streg under i mange af vores artikler: Man kan ikke komme i gang med fødselsdagens mange forberedelser i for god tid. Du kan altså ikke begynde at forberede dig en måned eller to før og sidde tilbage og tænke, tja nu er jeg sådan set i alt for god tid, for der er så mange ting at se til at jo før du kommer i gang med forberedelserne des bedre!

SÅ når du først er kommet i gang så skal du bl.a. huske nogle af disse ting:

Skriv et sødt og sjovt digt til fødselsdagen

Når du er i gang med at forberede dig til fødselsdagen så er det en god ide at få skrevet et godt digt til fødselaren. Dette lille tip er selvfølgelig ikke ment til selve fødselaren – selvom det da stadig kan bruges hvis man bare godt kan lide at digte, men det er bedst hvis man fx er i gang med at skrive et fødselsdagskort til fødselaren og gerne vil sørge for at det bliver så godt som muligt. Derfor kan du i denne guide finde ud af hvordan du skriver et sødt og sjovt digt til fødselsdagen. Fødselsdagsdigte er der rigtig mange gode ideer til i artiklen, så det gælder bare om at lade sig inspirere og lade blyanten køre hen over papiret! 

Udover dette så er det også en god ide at gøre sit digt eller måske sin besked til fødselaren lidt sjov. Dette kan du finde mange eksempler på på fødselsdagen.dk, men hvis du vil have en sikker måde, så er det bedste simpelthen at inkludere en super sjov vits eller joke. Dem kan du finde på denne side, der indeholder en masse forskellige jokes. En af mine personlige favoritter er deres samling med de utrolig dårlige jokes, som du kan finde på linket ved at klikke på det.

Få styr på nogle søde fødselsdagsbilleder

Dernæst så er det også vigtigt at du har styr på nogle af de andre detaljer. Og her bliver vi lidt i samme genre, for hvis du i forvejen er i gang med at få sagt ordentlig tillykke med fødselsdagen til fødselaren så kan det også snildt være at du kan bruge nogle af de råd der kommer her! 

For hvis du gerne vil pynte din lille søde hilsen så vil jeg helt klart anbefale dig at du benytter dig af et sødt og sjovt fødselsdagsbillede. Hvis du klikker på linket så vil du blive taget hen til vores store samling af nogle af de bedste fødselsdagsbilleder du kan bruge til det du er i gang med at skrive!

Rate this post

Related Articles