Home Fødselsdags forberedelser HIP HURRA DET MIN FØDSELSDAG Tekst

HIP HURRA DET MIN FØDSELSDAG Tekst

by Alex
hip-hurra-det-min-fødselsdag-tekst

Hip Hurra det min fødselsdag er en kendt dansk sang udført af Tommy Seebach og skrevet i samarbejde med Kjeld Heich. Den blev sunget til det danske Melodi Granprix tilbage i 1982, hvor den desværre ikke opnået første pladsen men derimod en flot anden plads. Selvom den ikke blev belønnet med vinder-positionen til netop det Gran prix så gik den ikke i glemmebogen – tværtimod er det blevet en af de mest populære fødselsdagssange i vores lille ganske land. Herunder finder du den fulde tekst til sangen og hvis du scroller længere ned endnu, så har jeg tilføjet en video, hvor du kan høre sangen. Der bør der her komme en lille advarsel: lad være at høre nummeret alt for mange gange for det er en meget meget catchy sang, og der er stor fare for at du kommer til at synge den i lang tid frem!

Tekst til Hip Hurra det min fødselsdag

 1. Hip hurra det min fødselsdag,
  det er i dag den dag, jeg kom frem og sa’:
  jeg kommer langvejs fra
  si’ nu pænt goddag til mig!
 2. Så’en en dag som nu den i dag,
  den sku’ man bare ha’ mange flere af!
  Jeg stemmer for og ja
  den er sikker, hvad med dig?
 3. ´Pakker med flag og sang ved bordet,
  ikke et ord om slæb og slid.
  To nye sedler ned i foret
  uhåh – sikken en tid!
 4. Selvom de glade dage ender,
  er der nu en du stadig har!
  En du ka’ fejre mellem venner
  hver gang du er fødselar,
  den dag, da du er superstar!
 5. Hip hurra det min fødselsdag,
  det er i dag den dag jeg kom frem og sa’:
  jeg kommer langvejs fra
  si’ nu pænt goddag til mig!
 6. Så’en en dag som nu den i dag
  den sku’ man bare ha’ mange flere af!
  Jeg stemmer for og ja
  den er sikker – hvad med dig?
 7. Skulle du komme til verden nu
  skrig så bare
  skrig så alle de ku’ hør’ det
 8. Hip hurra det’ min fødselsdag
  det er i dag den dag jeg kom frem og sa’
  jeg kommer langvejs fra
  si’ nu pænt goddag til mig
 9. Så’en en dag som nu den i dag
  den sku’ man bare ha’ mange flere af!
  Jeg stemmer for og ja,
  den er sikker – hvad med dig?

Se Tommy Seebach udfører nummeret

Det er nu engang ikke det samme bare at læse lyrikken til nummeret. Derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for selve sangen som den blev udført af Tommy Seebach. Det er lidt af en ørehænger, og du vil med garanti komme til at nynne den resten af dagen.

 
Rate this post

Related Articles