Home Fødselsdagsfesten Fødselsdagsballoner

Fødselsdagsballoner

by Alex
fødselsdags balloner

Balloner til fødselsdag – hvorfor er det vigtigt for en sjov dag?

Når du holder børnefødselsdag er der nogle ting, der er forventeligt for de børn, der kommer som gæster. Der er gennem tiden opstået nogle normer, som mange børn ser frem til, når de bliver inviteret til en fødselsdag hos en klassekammerat. En af disse ting er op pyntningen til festen. Du er formentlig allerede bekendt med det meste, nemlig farverige krus og tallerkner, sugerør i kopperne, festlige slikposer til børnene, serpentiner og sidst men ikke mindst balloner.

En ballon er et vidt begreb

Tidligere kunne man opdele balloner i to kategorier – nemlig helium balloner og almindelige balloner. I dag er det en noget mere avanceret verden. Der findes eksempelvis balloner, der er beregnet til at stille på borde ved hjælp af en vægtklods. Disse kan så være formet på mange forskellige måder såsom hjerter, figurer, cupcakes og lignende. Disse typer er skønt bordpynt, hvor kun selve vægtklodsen er placeret på bordet. Ballonen, der er fyldt med en form for gas såsom helium flyver så over bordet i en snor, der er fæstnet til klodsen.

Faconformede balloner er blevet populære

Det er ikke længere nok bare at fylde rummet med forskellige farvede balloner. Det er i hvert fald ikke altid det, fødselaren lige have håbet på. Når man har fødselsdag, vil man nemlig formentlig gerne være i centrum. En god måde at gøre det på, er ved at få fat i balloner, der kan skabe fødselarens navn. Disse kan igen hænges ved hjælp af vægtklodser på et bord, hænge fra loftet i snore, eller fyldes med helium og svæve under loftet. Du kan også få balloner, der er formede som tal, så hvis lille Mia har fødselsdag, så kan du skaffe balloner, så der kan stå ”Mia 8 år” skrevet ved hjælp af balloner.

Rate this post

Related Articles