Home Fødselsdagsblog Derfor skal du skrive noget sødt til fødselaren!

Derfor skal du skrive noget sødt til fødselaren!

by Alex

Derfor skal du skrive et sødt fødselsdagskort

Skal du til fødselsdag hos en, du har kær? Et sødt fødselsdagskort giver anledning til at få sagt de ting, du gerne vil sige til ham eller hende, der har fødselsdag. På sådan en dag er det netop oplagt at fortælle vedkommende, hvad du længe gerne har ville sige. Det kan være, du synes han eller hun er inspirerende, sød eller kærlig. Det kan også være, du bare gerne vil italesætte vedkommendes betydning for dig. Bliv klogere på hvorfor du skal skrive et sødt fødselsdagskort til fødselaren nedenfor. 

Køb et fint kort

Som bekendt er det fortsat en tradition, at der som oftest følger et kort ved fødselsdage. Et kort kan betegnes som prikken over i’ét ved gaveoverrækninger og kan skrives på mange forskellige måder. Køber du et kort, er der ofte givet en kort tekst i kortet, hvor der for eksempel står ”tillykke med fødselsdagen”. Dog kan du med den rette hilsen gøre fødselarens dag endnu bedre og ligeledes selv få mulighed for at fortælle det, du gerne vil sige om vedkommende. Du kan også lave dit eget kort og gøre lidt ekstra ud af udsmykningen. 

Skriv en sød tekst

Det er klart, at kortets tekst vil afhænge af jeres relation. Hvis det er et nært familiemedlem, kan du fortælle vedkommende nogle søde ting, som du holder af ved ham eller hende. Uanset hvem det er til, varmer det altid at få søde ord med på vejen – og særligt på en fødselsdag. 

Hvis du skal skrive et kort til en kæreste, kan du gøre lidt mere ud af kortets indhold. Teksten behøver nødvendigvis ikke at være lang, men få ord kan også gøre det, så længe det både er hjertevarmt og sødt. Lad dig inspirere af dine omgivelser og gør fødselarens dag endnu bedre ved at skrive et par søde og hjertevarme ord.

Rate this post

Related Articles