Home Fødselsdagsblog Derfor skal du give et spil kort eller to til dine bedsteforældre i fødselsdagsgave

Derfor skal du give et spil kort eller to til dine bedsteforældre i fødselsdagsgave

by Alex

Fødselsdagsgaver er en oplagt måde at vise, at man holder af modtageren, og at man vil dem det bedste. Til tider kan det dog være enormt besværligt at finde ud af, hvad man skal give dem man elsker i fødselsdagsgave, og det bliver bestemt ikke nemmere, som de bliver ældre. Jo ældre folk bliver, jo større tendens har de nemlig også til at synes, at de ikke mangler noget som helst. Hvis de endelig mangler noget, så kan de jo bare købe det selv, og så giver det bare ikke særligt meget mening med fødselsdagsgaver.

Læs mere om fødselsdag her.

Kort ønskeliste til fødselsdag

Selvom man rigtig godt kan lide sine bedsteforældre, kan det altså være enormt besværligt at skulle finde en fødselsdagsgave til dem, for hvad giver man til et gammelt ægtepar, når ønskelisten er skrumpet ind til det bare ingenting? Man vil jo trods alt gerne vise, med en gave, at man stadig sætter enormt meget pris på dem og deres samvær. Først og fremmest er det vigtigt at huske, at det medfølgende kort i mange henseender vil være mere værd for dine bedsteforældre, end hvad du egentlig giver dem i gave. 

fødselsdagsgave bedsteforældre

En billig og alsidig gave

Netop bør du nok også købe dem en forholdsvist billig gave. Det er trods alt i højere grad tanken bag end den egentlige gave, der faktisk tæller noget. Selvfølgelig giver det dog stadig bedst mening, hvis gaven er noget, som dine bedsteforældre faktisk kan bruge til noget. Hvis de for eksempel spiller meget kort, er det selvfølgelig oplagt at give dem et spil kort eller to, så de kan fornøje sig med det eller i hvert fald døje et nyt spil kort til samlingen, som de kan tage i brug, når de andre slides op. Selvom de allerede har et spil kort, vil du med en gave som den vise, at du ved, hvad de sætter pris på at bruge tiden på. 

Brug kortene til at lægge en kabale!

Desuden er et kortspil også bare en enormt alsidig gave. Du kan give dem kortspillet, og så kan de selv vælge, om de ønsker at bruge dem til at spille bridge, 500 eller lægge 7 kabale. Alternativt kan du selvfølgelig også vise dem, hvordan man spiller 7 kabale online. Spil 7 kabale online her. Vær dog opmærksom på, at en af de allerbedste gaver, du kan give dem, er at sætte dig ned og tage et spil kort med dem.

Rate this post

Related Articles