Home Fødselsdagsfesten Borddame lege til fødselsdagen

Borddame lege til fødselsdagen

by Alex

Hvis man vil spice fødselsdagen en lille smule op, så er det oplagt at krydre festen med en sjov og kreativ “borddame leg” i starten. En borddame leg er som navnet antyder en leg, der får gæsterne placeret ved deres respektive borde. Det kan være en rigtig god ide at bruge en sådan leg, hvis fx at mange af gæsterne til fødselsdagen ikke kender hinanden i forvejen. Disse lege giver nemlig ofte mulighed for lettere at falde i snak med sin nye borddame eller bordherre. Desuden gør en sådan leg det også en hel del lettere for arrangøren af festen, da det i så fald ikke er nødvendigt at sørge for, at der er forberedt bordplader til gæsterne.

Leg 1: find en sko

Den første leg er en klassiker, og du har måske selv oplevet at den er blevet brugt til en anden fest. Den starter ud med, at alle kvinderne i selskabet aflevere deres højre eller venstre sko. Alle kvindernes sko samles nu i en pose. Nu er det mændenes tur til at trække en sko fra posen. Når alle mænd har trukket en sko skal de nu finde ejermanden til denne sko. Når man har fundet den kvindelige ejer af skoen kan dette par nu sætte sig ved siden af hinanden et sted ved et af bordene. Denne leg er også god, da man altid kan være sikker på at selskabet bliver godt blandet, således at man kan være sikker på at gæsterne vil komme til at sidde i mand, kvinde, mand, kvinde og så videre.

Leg 2: Baby billeder

Dette er også en sjov og anderledes måde at få placeret gæsterne ved deres borde. Man skal bede alle gæsterne om at tage et baby billede med af dem selv. Nu blandes alle disse baby billeder ned i en pose. herefter skal alle trække et billede, og nu skal man finde den rigtige gæst, der er på billedet som baby. Som ved den forgående leg skal man placere sig ved siden af denne person, når man har fundet den rigtige.

OBS: Hvis man gerne vil sikre sig, at gæsterne komme til at sidde i mand, kvinde, mand, kvinde osv. ved bordene, så kan man have to poser, således at alle kvinderne lægger deres billede ned i en pose, mens mændene lægger deres billede ned i en anden pose. Nu skal mændene trække fra posen med kvinde-billeder og kvinderne skal ligeledes trække fra posen med mande-billeder.

Leg 3: En sjov hemmelighed

Den sidste sjove borddame som passer godt ind til fødselsdagen eller fødselsdagsfesten er “en sjov hemmelighed”. I denne leg skal alle gæsterne have en lille lap papir med til festen. På denne lap papir skal stå en lille sjov hemmelighed, som gæsten har skrevet ned om sig selv. Det kan være alle mulige sjove ting man kan skrive. Nu blandes alle sedler ned i en pose. Man skiftes nu til at trække en seddel og skal nu finde den rigtige ejermand til hemmeligheden. Dette er en rigtig sjov borddame leg til fødselsdagen, da der ofte står nogle sjove ting på sedlerne, og desuden får man snakket med en masse forskellige, da man ofte bliver nødt til at spørge sig frem for at finde den rigtige gæst.

Rate this post

Related Articles