Home Guider 75 års fødselsdag

75 års fødselsdag

by Alex
75 års fødselsdag

75 år er en rigtig flot alder, og mange vælger at fejre den halv-runde fødselsdag med en lille fødselsdagsfest for den nærmeste familie og de nærmeste venner. Hvis du leder efter inspiration til at få afholdt den bedste fødselsdagsfest overhovedet, så er du kommet til det helt rigtige sted. Her vil du kunne finde inspiration til alt lige fra at skrive et godt og sjovt kort til fødselaren til at finde sød clipart til fødselsdagen til at få lavet det helt rigtige indslag som vil få alle gæsterne og især fødselaren i det bedste humør på den store festdag! Lad os tage et kig på de forskellige tips og råd!

kort til  75 års fødselsdag

75 års fødselsdag

En glad fødselar!

Hvis man fylder 75 år er det en dag der især bør fejres med et sødt kort til fødselaren. Hvis du er lidt på bar bund til, hvad man kan skrive i hilsnen, så kan du få et par gode råd her, for det første er der nemlig rigtig vigtigt at man forsøger at gøre sit kort så personligt som muligt. Hvis ikke man gør dette vil det hurtigt blive en generisk hilsen som ingen vil huske mere over. Derfor er det vigtigt at du forsøger dig ved at gøre dit kort så personligt som muligt – og det kan bl.a. gøres ved at inddrage en sød og sjov anekdote som dig og fødselaren har oplevet sammen eller måske ved at fortælle om en af de sjove eller måske endda pinlige eller sære sider af fødselaren. Bare husk på at det aldrig skal blive ubehageligt for fødselaren – det er trods alt dennes store dag. Det vigtigste er at man får fødselaren i godt humør og gerne kan give et ekstra smil på fødselarens læber. Hvis dette lykkes har man i sandhed fået skrevet et værdigt 75-års fødselsdagskort.

Herunder finder du lige et sødt og sjovt eksempel på en tekst du evt. kan skrive i dit eget kort. Husk som sagt lige at rette det lidt til, så det ikke er kopieret helt fra dette eksempel. I øvrigt så er det også vigtigt at man ikke gør sin hilsen alt for lang, da der helt sikkert er mange andre hilsner, der også skal læses af fødselaren. Så kort er som regel godt!

“Kære [Navn]. Du ønskes et stort stort tillykke med din halv runde fødselsdag. Jeg har lige et par gode råd til dig, hvis du føler at der er begyndt at komme lidt for mange lys i kagen. Du må altid huske på at skønt du føler at du bliver ældre og ældre, så bare husk på, at du heldigvis ikke er så gammel som du er til næste år! I øvrigt så har jeg personligt selv lært disse 3 ting af at komme op i årene: Først og fremmest så forsvinder hukommelsen… De 2 andre kan jeg desværre ikke huske. Rigtig god fødselsdag min kære, håber du får en fantasitisk dag!”

Læs mange flere forslag til hvordan du får sagt ordentligt tillykke med fødselsdagen her!

Clipart til 75 års fødselsdag

Hvis man gerne vil pynte sit kort lidt ekstra så kan man evt. gøre det med et billede. Du kan finde en kæmpe liste med nogle af de bedste fødselsdagsbilleder her. Hvis du specifikt er på udkig efter clipart til fødselsdagen så kan du finde dem i kollektionen herunder. Disse er rigtig gode at benytte sig af hvis du vil gøre dit kort eller din hilsen en lille smule mere uforglemmelig. Dette er en rigtig god ide, hvis du også vil sikre at fødselaren husker dit kort en lille smule mere, for man skal ikke tage fejl af at man på sin 75 års fødselsdag helt sikkert vil modtage et hav af lykønskninger.

Sjove taler og sange til 75 års fødselsdag

Når man skal skrive talen eller sangen til fødselaren så kan det ofte forkomme svært i starten. Dette er helt naturligt – uanset så stor en digter der er gemt indeni os. Men det kan altid være en stor hjælp at sætte sig med et stykke papir foran sig inden man rigtig går igang og så simpelthen prøve at skrive så mange stikord ned om fødselaren som overhovedet muligt. Her kan man bl.a. tænke over sjove og måske pinlige episoder som man igennem tiden har oplevet med fødselaren, det kan også være man kan komme i tanke om en lille sjov information om fødselaren som ikke mange kender til. Ligeledes kan det være at man kan få nævnt lidt om fødselarens spøjse vaner eller sider og man må også meget gerne inkludere lidt information om evt. hobbyer eller interesser. 

Derudover så kommer man ALTID langt med humor. Humor er altid godt til at få stemningen op i vejret, og hvis man kan få gæsterne til at grine, så ved man at man i det mindste gør et eller andet rigtigt. Man skal så til gengæld også lige huske at det slet ikke er et must at få sine gæster til at grine, og hvis du føler at du er lidt nervøs for at skulle rejse dig op og holde tale foran så mange gæster, så skal du altid tænke på at det er tanken der tæller, og næsten uanset hvor meget man så får kludret rundt i talen, så vil det altid varme hos fødselaren at vide at du har gået gennem alt det besvær med først og fremmest at skrive og dernæst at fremføre en tale!

Her er lige et par tips til at få talen peppet en smule op med nogle sjove fødselsdags jokes:

  • Du ved godt nok i den grad at du er ved at blive gammel, når først lysene koster mere end selve fødselsdagskagen!
  • Alderdom er faktisk ikke så ringe. Især ikke når man overvejer hvad alternativet ville være!
  • Der er tre ting, jeg har lært ved at komme op i årene. Den første er at hukommelsen ligeså stille forsvinder. De næste to ting kan jeg desværre ikke huske.

 

Sjove Indslag til  75 års fødselsdag

  • Tip en 13er. Altid et sikkert indslag som altid får konkurrencemenneskene frem i gæsterne. Desuden er det en god måde at få spørgsmålene til at dreje sig om fødselaren. På den måde sikre man også at gæsterne kommer til at vide lidt mere om fødselaren. Gør gerne spørgsmålene så sjove som muligt. Hvis du har brug for inspiration kan du kigge i guiden om tip en 13er her.
  • Giv et fælles maleri til fødselaren. Dette er et hyggeligt indslag som vare over hele dagen. Her kan man sætte et tomt lærred og et par pensler ved indgangen til lokalet man holder festen i. Nu kan man forklare at alle gæsterne i løbet af dagen skal sætte deres penselstrøg på lærredet og til sidst på dagen bliver dette overrakt til fødselaren som en ekstra gave. Et rigtig sødt indslag som ovenikøbet resulterer i, at fødselaren modtager endnu en lille bonus gave.
  • Book et trylleshow til jeres fødselsdagsfest. Danmark byder på nogle enormt dygtige tryllekunstnere, og det er de seneste år blevet mere og mere moderne at booke et magisk indslag til sin fødselsdagsfest. Man kan godt pakke det gamle billede af en selvhøjtidelig tryllekunstner med høj hat og hvide handsker væk: Tryllekunstnere i dag er blevet meget mere moderne og sikre at alle gæsterne får sig en helt sublim oplevelse og sørger for at der bliver grinet godt i gennem.

 

Vi håber I får en forrygende fødselsdagsfest!

Tilbage er der bare at sige, at vi håber I får en forrygende fødselsdagsfest og sørger for at den 75-årige fødselar får sig en ekstra god og uforglemmelig oplevelse. Hvis du ligger inde med et par ekstra gode ideer, som I måske har benyttet til jeres egen fødselsdagsfest, så er I mere end velkomne til at sende dem til os, så vi kan få dem inkluderet i artiklen her!

Husk på at der er mange flere artikler og guides til at holde den helt store fødselsdagsfest, så tag endelig et kig rundt på siden her!

Til sidst vil vi bare ønske jer en rigtig god fødselsdagsfest!

Rate this post

Related Articles