Home Fødselsdags forberedelser 60 års fødselsdag digt

60 års fødselsdag digt

by Alex
60 års fødselsdag digt

På udkig efter de bedste digte til en 60 års fødselsdag. Så kig med i vores kollektion her af fødselsdagsdigte specielt beregnet til fødselaren, der fylder 60!

Digte til 60 års fødselsdag!

60 års fødselsdagsdigt 1

Et tillykke med de 60 år lyder til dig!
I dag der ej på konfetti spares

Da i dag en dejlig person skal fejres!

60 års fødselsdagsdigt 2

Vi har alle ventet længe på denne dag,
Og nu er det endelig din store fødselsdag,
Du 60 år i dag kan kalde dig,
Men nøj hvor er du stadig super sej!

60 års fødselsdagsdigt 3

Stort tillykke med de 60 år,
Gaver og kager, så langt øjet kan se,
Fødselsdagsfesten er god –
Der er måske kommet et par grå hår,
Men du bliver stadig smukkere for hvert år!

 

Find mange flere af de bedste fødselsdags digte her!

 

Vi håber du får lavet det bedste digt til fødselaren!

Så er vi færdige for nu. Tilbage er der bare at sige at vi håber du får skrevet det bedste digt til den heldige fødselar. At fylde år og især at fylde rundt er ikke noget man oplever hver dag, og derfor kan det altid betale sig at gøre lidt ekstra ud af de forberedelserne – herunder at få skrevet digtet, så man er sikker på at fødselaren får sig en dag, der meget sent vil blive glemt, og som kan komme op og konkurrere med alle tidligere fødselsdagsfester som fødselaren har oplevet om at blive den bedste nogensinde!

Det betyder også at man ikke bare lige kan sætte sig ned og bruge en eller to minutter på at få skrevet sit digt færdigt til fødselsdagen. Hvis man absolut gerne vil sikre at det bliver så godt som muligt så er man nødt til at sætte lidt ekstra tid af til det. Jeg kan personligt huske da jeg skulle skrive et digt til min egen mormors 60 års fødselsdag og der bruge jeg faktisk flere timer på at få skrevet noget, som jeg var sikkert på ville betyde noget ekstra for hende. Det gælder simpelthen bare om at få holdt sig selv op på at man skal finde en dag, hvor man lige har et par timer til at sætte af til at få skrevet det helt perfekte digt. Det tager tid, det kan man ikke komme helt uden om, men når man først får skrevet et digt som man i den grad kan være bekendt, så kan man altså også sidde tilbage med en rigtig god samvittighed. 

Vi kender sikkert allesammen til følelsen af at blive forkælet og hvor godt det kan føles når man ved at ens nærmeste sender masser af varme tanker på fødselsdagen. Dette må man aldrig glemme og derfor håber jeg at du kan bruge nogle af eksemplerne herover til at få skrevet et digt der virkelig siger spar to til en heldig fødselar som står dig nær!

Rate this post

Related Articles