Home Uncategorized 5 idéer til en kanon surprise fødselsdagsfest

5 idéer til en kanon surprise fødselsdagsfest

by Alex

5 idéer til en kanon surprise fødselsdagsfest

Der er ikke noget sjovere end en surprise fødselsdag. Det er fedt både for gæsterne, værten og fødselsdagsbarnet. Der er dog mange ting at holde styr på, når du skal overraske nogen på den måde. Herunder kan du finde 5 gode idéer til surprise fødselsdagen!

Det er en kanon idé at holde et surpriseparty, når en du elsker, har fødselsdag. Det er sjovt og overraskende og giver et minde for livet. 

Der er dog også rigtig meget at holde styr på, når du sådan skal holde et surpriseparty. Du skal invitere gæsterne, distrahere fødselsdagsbarnet samt bestille mad og drikkevarer. Du skal desuden finde en gave til hende eller en gave til ham – og det hele skal gøres i hemmelighed. 

Herunder kan du læse om 5 gode idéer til, hvordan du gør festen endnu sjovere og mere minderig!

1. Find på et godt tema

Alting bliver sjovere med et godt tema. Det kan være alt lige fra cowboys og indianere, over idoler, til 80’erne. Vælg et tema, der passer til fødselsdagsbarnets personlighed. 

Når du har fundet et tema, kan du finde temadekorationer. Så kan du pynte rummet op, så det passer til temaet. Du kan også bede gæsterne tage kostumer på, så det bliver ekstra festligt.  

2. Få nogen til at filme

Har du nogensinde set videoer på YouTube af folk, der bliver overrasket? Det er nogle af de sjoveste videoer. Så hvad med at gøre fødselsdagsbarnet til stjernen i sådan en video?

Få en eller flere af gæsterne til at tage deres kameraer eller mobiler frem. Så kan de filme øjeblikket, hvor hovedpersonen kommer ind ad døren, og alle råber ”tillykke”. Det vil blive til en video, I kan grine af i mange år. 

3. Bestil en personliggjort kage

Mange bagere og konditorier laver i dag personlige kager, hvor du helt selv kan vælge, hvordan den skal se ud. Du kan også selv vælge, hvad der skal være inde i den, og hvordan den skal smage.

For at gøre aftenen endnu bedre, kan du derfor bestille en personlig kage, der passer til fødselsdagsbarnet. Du kan f.eks. få bageren til at printe et billede på den eller fylde den med yndlingssmagene. 

4. Få gæsterne til at lave et indslag

Du har samlet alle dem, I kender – både familie og venner. Hvis du gerne vil gøre dagen endnu bedre, kan du bede alle – eller nogen af – gæsterne lave et lille indslag. 

Indslaget behøver ikke være noget stort eller avanceret. Du kan bede dem holde en tale, skrive en sang eller finde på en lille leg til aftenen. Det vil gøre dagen endnu mere speciel. 

5. Hyr god underholdning

Der er meget, du kan gøre for underholdningen. Du kan arrangere forskellige lege eller konkurrencer, eller I kan holde taler og synge sange. Men du kan også vælge at hyre professionel underholdning. 

Du kan f.eks. hyre en komiker, en tryllekunstner eller et godt band. Det vil gøre dagen lidt mere underholdende og rigtig sætte gang i festen!

Rate this post

Related Articles